A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Нове медичне обладнання для КНП ТМР «Таращанська міська лікарня» : багатофункціональний операційний стіл та операційні лампи

Дата: 27.06.2022 15:37
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

В стінах терапевтичного корпусу КНП ТМР «Таращанська міська лікарня» з’явилося нове медичне обладнання: багатофункціональний операційний стіл та операційні лампи, придбані за кошти обласного бюджету. 

Про це повідомив голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться у дописі, придбання такого обладнання стало черговим кроком вперед у напрямку покращення надання медичних послуг у лікарні. За словами місцевих хірургів, стіл сучасний, призначений для безпечного позиціонування пацієнта, тож можна виконувати хірургічні втручання різного плану. Універсальний операційний стіл, окрім інших, має одну важливу перевагу: він включає у собі можливості транспортування, що є вкрай важливим в умовах сьогодення. 

«Врахувавши потреби міської лікарні, які були озвучені під час візиту обласного керівництва, директор Департаменту охорони здоров‘я Київської ОДА пообіцяла підсилити заклад сучасним цифровим рентгенівським пересувним апаратом та шприцевими дозаторами. Впевнений, що найближчим часом необхідне медичне обладнання буде передано до лікарні»,- зазначив міський голова.

У своєму дописі Михайло КРИВОШЕЄВ подякував заступнику голови Київської ОДА Віталію ВЛАСЮКУ та директору Департаменту охорони здоров‘я Київської ОДА Олені ЄФІМЕНКО, які посприяли у виділенні коштів для придбання важливого та дороговартісного медичного устаткування.

Також він повідомив, що спільними зусиллями керівництва Київської обласної державної адміністрації та Департаменту охорони здоров’я КОДА, депутатського корпусу Таращанської міської ради вирішено питання подальшого функціонування пункту постійного базування екстренної медичної допомоги м.Тараща Обухівської станції екстренної медичної допомоги в місті Тараща. 

«В умовах війни і дефіциту бюджету пункти екстренної медичної допомоги в громаді, а їх налічується два, була необхідність оптимізувати до одного, з постійним місцем базування у селі Ківшовата. Проте, розуміючи, що це створить певні незручності для надання вчасної медичної допомоги жителям громади, було прийнято рішення залишити екстренну медичну допомогу у місті Тараща, з розміщенням пункту постійного базування в приміщенні КНП ТМР «Таращанська міська лікарня» та відшкодовувати витрати за спожиті енергоносії з бюджету Таращанської міської територіальної громади»,- додав Михайло КРИВОШЕЄВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь