A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ШАНОВНА ГРОМАДО! НАГАДУЄМО!

Дата: 28.06.2022 13:29
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Продовжує діяти заборона відвідування лісів, заборона виходу невійськовими суднами і плавзасобами на води в акваторії р.Дніпро, з метою рибальства та інших видів загального водокористування, у місцях потенційної небезпеки для об’єктів критичної інфраструктури та важливих гідроспоруд на території Білоцерківського району.

У разі виявлення спеціальних міток на автошляхах та дахах багатоповерхівок - кола, хрести тощо, нанесені фарбою, слід їх сфотографувати, повідомити про їхнє місцезнаходження правоохоронців та закидати їх піском. Також слід помічати стрічки на деревах - це також можуть бути мітки для маршрутів можливого пересування російських окупаційних військ.

Під час дії комендантської години, запровадженої на території Київської області:

- забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. Варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени- спуститися в укриття;

- необхідно дотримуватися режиму світломаскування шляхом вимкнення вуличного освітлення, освітлення територій, будівель, споруд та будинків, рекламних вивісок, вітрин тощо, освітлення в будинках та довкола них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь