A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робоча зустріч щодо налагодження партнерських стосунків

Дата: 18.08.2022 15:30
Кількість переглядів: 566

17 серпня відбулася робоча зустріч голови Таращанської міської ради Михайла Кривошеєва з заступником голови Київської обласної військової адміністрації Віталієм Власюком, представниками Seed International, місіонерська школа (США) Davidom Bangom і Seok Guen Jeonom (Південна Корея) та директором Благодійної організації «Благодійний фонд «Разом за майбутнє України» Тетяною Корчак, на якій йшлося про налагодження партнерських стосунків між сторонами.

Під час зустрічі присутні обговорили подальші можливості співпраці, особливо в частині визначення пріоритетів у наданні гуманітарної допомоги. Надалі в планах - покращення матеріально - технічної бази медичних закладів громади.

Також розглянуто низку інших важливих питань. Серед яких - облаштування місця для проживання внутрішньо переміщених осіб, які евакуюються з гарячих точок.

«Ми проаналізували наші перспективи та обмінялися баченнями. Переконаний, що наша зустріч дасть поштовх до подальшої ще більш ефективної взаємодії. Дякую обласному керівництву, інтернаціональній делегації та БО «Благодійний фонд «Разом за майбутнє України» за всебічну підтримку у цей непростий час»,- підсумував Михайло Кривошеєв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь