Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська філія Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 22.08.2022 11:48
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

19 серпня за попередньою домовленістю представників Миронівського м’ясопереробного заводу «ЛЕГКО» ВП ПРАТ «МЗВКК» та представників Таращанської служби зайнятості був проведений захід «Міні-ярмарок вакансій» у приміщенні Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості.

Дана зустріч пройшла у плідному діалозі між представниками роботодавця та безробітними особами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості з пошуку роботи, а також особами із числа зайнятого населення та особами, які не перебувають на обліку в службі зайнятості, але виявили бажання знайти роботу.

Керівник групи надання адміністративних послуг Олена Пацалюк та рекрутер Марина Горбенко ознайомили присутніх із вільними вакансіями, а саме: головний технолог, технолог, начальник компресорної станції, начальник котельні, керівник відділу якості, інспектор з контролю якості, радіомеханік, виробник харчових напівфабрикатів, виробник напівфабрикатів з м’яса птиці, мийник посуду кухонного, вантажник, оператор лінії у виробництві харчової продукції, укладальник – пакувальник, маркувальник, оператор пакувальних автоматів, прибиральник виробничих приміщень, прибиральник службових приміщень, слюсар системи випарного охолодження, слюсар з КВПіА, оператор котельні, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, електрогазозварник, налагоджувальник устаткування, специфікою діяльності підприємства, умовами праці та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники, а також відповіли на ряд питань заданих присутніми.

Захід відвідали майже двадцять осіб, вісім з яких виявили бажання детальніше ознайомитися із запропонованими вакансіями безпосередньо на виробництві та заповнили анкети підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь