Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДАНСЬКА РАДА У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ (DRC)

Дата: 01.09.2022 11:06
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Програма бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні»

Данська рада у справах біженців за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні.

Головною метою такого партнерства є зменшення негативних наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва з одного боку, а з іншого залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

Проєкти, які DRC планує реалізувати разом з партнерами, мають покращити умови життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній прибуток.

Такими партнерами DRC можуть стати приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін..

Партнерство буде здійснюватися за принципом співінвестування, яке передбачає грантову підтримку від DRC у розмірі до 20000 доларів США та обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту.

Деталі програми:

- кінцевим результатом проєкту має бути збільшення прибутків місцевого населення на території яку він охоплює, в тому числі за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;

- ідея проєкту повинна передбачати розширення бізнес –діяльності партнера, яке передбачає залучення у виробничо-збутові ланцюжки місцевого вразливого населення, в тому числі внутрішньо-переміщених осіб, які постраждали від війни. При цьому створення нових офіційно оформлених робочих місць не є обов’язковим;

- проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації;

- сума грантової підтримки з боку DRC – до 20000 доларів США;

- співінвестиція з боку партнера – до 50% від загальної вартості проєкту. Можлива як у вигляді фінансового внеску, так і у вигляді інших власних активів.

Можлиів варіанти бізнес-партнерства як приклад:

1.співінвестування в пункт прийому та зберігання овочів. Мета – підтримка місцевих виробників через забезпечення доступу до збуту вирощуваної продукції за оптимальними цінами. Така ідея передбачає співпрацю з приватними підприємствами, які володіють наприклад оптовими складськими приміщеннями та купують продукцію у місцевого населення;

2. співінвестування у проєкти, які б спростили доступ місцевому населенню до сільськогосподарських матеріалів (насіння, добрива та ін..) Така ідея передбачає співпрацю з місцевими підприємцями, які працюють в сільськогосподарській сфері.

Ваша ідея може істотно відрізнятися від перерахованих прикладів, головне, щоб вона відповідала критеріям програми.

Якщо ви зацікавлені у співпраці DRC, будь ласка, перейдіть за посиланням та заповніть заявку (/form/msd-new)

Телефони для довідок:

+38(073) 432-84-40 Денис

+38(093) 350-14-59 Дмитро

+38(073) 066-53-38 Михайло

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська рада у справах біженців (DRC) залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь