Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ТАРАЩАНЩИНА ВШАНУВАЛА СПОРТСМЕНІВ-ЗАХИСНИКІВ ТА ВСІХ ФАХІВЦІВ І ПРИХИЛЬНИКІВ ГАЛУЗІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Дата: 10.09.2022 18:37
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Уклонившись подвигу спортсменів, які зі зброєю в руках захищають нашу державу від московської орди, стоять на смерть, щоб жила Україна, щоб наша свята, Богом дана, земля була очищена від ворога, Таращанщина відзначила День фізичної культури і спорту, який щороку припадає на другу суботу вересня.

Гімном України розпочали урочисте зібрання з цієї нагоди, вшанувавши мужність, відданість та героїзм спортсменів Таращанської громади, які за покликом серця стали на захист нашої країни.

У хвилині мовчання згадали усіх патріотів України, які поклали свої життя за її незалежність і гідне майбутнє.

Спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя, уболівальників привітав міський голова Михайло Кривошеєв, подякувавши місцевим чемпіонам, які прославляють нашу громаду і наш рідний край, побажав героям спортивного фронту - високих досягнень, успіхів, наполегливості, нових злетів і перемог, а Україні - переможного миру.

Юним футболістам дитячо-юнацької спортивної школи на честь свята міський голова подарував спортивні костюми, які стануть їм в нагоді під час тренувань.

Святкового настрою, спортивного запалу додав усім присутнім виступ юних спортсменів відділення аеробіки Таращанської дитячо-юнацької спортивної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь