Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ВІДКРИЛИ НОВЕ МОДУЛЬНЕ МІСТЕЧКО НА КИЇВЩИНІ – У МІСТІ ВАСИЛЬКІВ

Дата: 31.10.2022 10:53
Кількість переглядів: 83

Фото без опису
На Київщині в місті Васильків відкрили модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб і мешканців міста, які втратили житло під час повномасштабного вторгнення. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram

Відкриття відбулося спільно з Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим, Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцкі та мером Василькова Наталією Баласинович. 

Модульне містечко у Василькові містить чотири моноблоки по 22 житлові кімнати в кожному. Тут проживатимуть 352 людини. Містечко повністю укомплектоване необхідною побутовою технікою, а кімнати мешканців – меблями. Для дітей облаштували дитячий майданчик поряд. 

«Дякую за плідну співпрацю Міністерству розвитку громад і територій та Уряду Польщі. Впевнений, що попереду ще багато нових проектів на підтримку наших людей і розвитку Київщини», – сказав Олексій Кулеба. 

Як повідомлялося раніше, проблемні питання роботи закладів сфери гостинності обговорили 3 жовтня під час засідання круглого столу «Заклади розміщення Київщини: перспективи, загрози та виклики у сфері гостинності».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь