Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Територіальний сервісний центр МВС інформує:

Дата: 04.11.2022 09:47
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Микола Рудик представив нового начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області

01 листопада 2022 року начальник Головного сервісного центру МВС  Микола Рудик представив колективу нового керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області (філія ГСЦ МВС) —  Сергія Петрова.

Микола Рудик зазначив, що Сергій Петров має успішний професійний досвід, який неодноразово демонстрував на попередніх керівних посадах, зокрема, й заступника начальника  РСЦ ГСЦ МВС в Київській області.

«Люди мають відчувати ефективність роботи сервісних центрів МВС. Нині, коли перед всією Україною стоять безпекові виклики, у сфері надання державних послуг можуть поставати нові завдання і труднощі. Ми зобов’язані їх пройти гідно. Громадяни повинні отримувати послуги в зручний для них час, у зручному місці, у зручному за розташуванням та комфортному сервісному центрі. Також потрібно забезпечити такі умови, щоб у людей була можливість отримувати державні послуги, як фізично — у сервісному центрі МВС, так і онлайн. Але обов’язково завжди якісно та  оперативно», — наголосив під час вітального слова Микола Рудик.

Він зауважив, що це – завдання номер один, яке перед Головним сервісним центром, а відтак і перед усіма регіональними центрами МВС, ставить Міністерство внутрішніх справ України. А результат можна забезпечити шляхом цифровізації, некорумпованості, зручності, доступності й прозорості надання сервісних послуг.

«У колі пріоритетних завдань знаходиться, передусім, забезпечення належного функціонування удосконаленої системи електронної черги, прозорості в наданні послуги з отримання права керування транспортним засобом. Йдеться про організацію як начальником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області, начальниками ТСЦ МВС, так і адміністраторами-екзаменаторами,  процесу складання теоретичного й практичного іспитів на високому професійному рівні. Також потрібно тримати високу поланку якості в обслуговуванні клієнтів під час проведення реєстраційних дій з їхніми транспортними засобами», — зазначив начальник ГСЦ МВС Микола Рудик.

Також він закликав новопризначеного начальника РСЦ ГСЦ МВС в Київській області Сергія Петрова підтримувати в сервісних центрах МВС області дружню атмосферу, як для відвідувачів так і працівників, дотримуватись добрих традицій, започаткованих попереднім керівником. А ще – за таких непростих умов, в яких нині живе наша країна, дбати про колектив, де кожен – це висококласний фахівець своєї справи, який є надійною ланкою спільного ланцюга стабільності й безперебійності функціонування сервісних центрів МВС.

 

Новопризначений начальник РСЦ ГСЦ МВС в Київській області подякував за довіру та запевнив у своїй готовності відповідально виконувати свої обов’язки, особисто контролювати виконання поставлених керівництвом Головного сервісного центру МВС завдань, вимагаючи від колективу ефективної роботи.

«Адже позитивного результату можна досягти лише спільними зусиллями всієї команди», — зауважив новий начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області Сергій Петров.

Гасло нашої діяльності незмінне: «Ми працюємо з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг».

______________________________________________________

Інформацію про наявність вільних номерних знаків для авто тепер шукати ще зручніше

Онлайн-сервіс перевірки наявності номерних знаків став ще зручнішим. Він дозволяє побачити не тільки всі вільні номерні знаки для авто у певному регіоні України, а й відсортувати їх за типом транспортного засобу. 

«Кожен бажаючий може самостійно підібрати для свого авто номер із числа вільних і доступних. А звернувшись до сервісного центру МВС, провести реєстраційні дії з авто і закріпити обрану комбінацію. Ніяких посередників не потрібно. Якщо представники сервісного центру МВС чи сторонні особи спонукають вас до надання їм «заохочення» за бажаний номерний знак — зразу повідомляйте правоохоронні органи», — наголошує начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Пошук номерних знаків, що видаються за бажанням власників та містять визначену комбінацію цифр, доступний у таких категоріях:

  • для легкових і вантажних авто;
  • для електромобілів;
  • будь-який тип.

У сервісі відображаються як платні, так і безкоштовні номерні знаки із визначеними комбінаціями цифр. Якщо шукати найкращий вільний номерний знак для свого авто — це можна зробити у кілька простих кліків. 

 

Як знайти номер своєї мрії? 

Для початку оберіть свій регіон із запропонованого списку: АР Крим, 24 області та місто Київ. Потім можете обрати один із типів номерних знаків, наприклад електромобілі. І також можна у форму пошуку ввести бажану комбінацію. Сервіс відобразить інформацію миттєво. Якщо знак у наявності, то ви отримаєте інформацію в якому сервісному центрі МВС він зберігається та яка його вартість.

Сервіс дозволяє не вводити бажану комбінацію цифр, тоді у списку опиняться всі наявні вільні номерні знаки певного регіону, які містять визначену комбінацію цифр і які не закріплені поки за жодним транспортним засобом.

Важливо, ціна за платні номерні знаки вказана у сервісі без урахування податку на додану вартість 20% та без вартості спецпродукції. Тобто, аби розуміти остаточну вартість отримання такого номерного знака, варто одразу доплюсувати розмір оподаткування та 336 грн. Також варто враховувати вартість послуги перереєстрації транспортного засобу, якщо ви плануєте проводити реєстраційні дії з авто — орієнтовно 512 грн.

Список актуальних номерів автоматично оновлюється в режимі реального часу. Це означає, що як тільки в сервісному центрі МВС закріпили номерний знак за авто, він автоматично зникає з онлайн-сервісу.

Забронювати номерний знак поки неможливо, тому власнику автомобіля рекомендовано обрати кілька прийнятних варіантів комбінацій цифр. 

Як закріпити номер за авто?

Після того, як уже «придивились» до кількох вільних номерних знаків, варто завітати до того сервісного центру МВС, де вони в наявності, та здійснити реєстрацію чи перереєстрацію. Необхідні документи для отримання послуги можна переглянути в розділі «Реєстрація, перереєстрація транспортних засобів».

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь