A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У Київській області зберігається складна ситуація через негоду та екстрені відключення світла.

Дата: 26.11.2022 13:23
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують відновлювати електромережі, що постраждали через негоду в області, яка триває вже 4 дні.

Окрім того, в український енергосистемі ситуація залишається вкрай важкою через російській обстріли. Через дефіцит потужності у 25% НЕК Укренерго продовжує застосовувати цілодобові екстрені відключення по всій країні в тому числі і в Київській області. Станом на день 26 жовтня на Київщині 40% споживачів тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми і через наслідки погодних умов.

Енергетики всієї країни разом із усіма рятувальними службами продовжують робити все можливе, щоб виправити наслідки ракетних ударів, що нанесла росія 23 листопада. У Київській області ситуація з електропостачанням ще ускладнена наслідками несприятливих погодних умов.

Водночас за вказівкою системного оператора НЕК «Укренерго», в Київській області наразі застосовані цілодобові екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електропостачання, відповідно до потреб енергосистеми. Стабілізаційні графіки наразі не діють. Загалом через екстрені відключення та у зв’язку з негодою без світла наразі близько 40% мешканців Київщини.

ДТЕК Київські регіональні електромережі докладає всіх зусиль, щоб почергово давати світло по 3-4 години, де це можливо, якщо не буде додаткових обмежень від НЕК Укренерго.

Енергетики всієї країни цілодобово роблять все можливе, щоб якомога швидше у людей з’явилось світло. Однак ситуація в енергосистемі після чергового терористичного ракетного удару росії є вкрай складною. Просимо всіх клієнтів максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі.

 

джерело: ДТЕК Київські регіональні електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь