Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Cолодкі подарунки для вихованців всіх сільських дошкільних навчальних закладів громади від депутата Таращанської міської ради Миколb Фурдички

Дата: 19.12.2022 14:13
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Усі ми – родом з дитинства. І скільки б нам не було років, ми віримо в казку та любимо дарунки і приємні сюрпризи. Надто важливо це нині – не втратити надію, не впасти духом, уміти ділитися добром і радістю, зберігати у своїх душах іскорку світла і віру навіть у найтемніший час.

Багато років поспіль ділиться світлом і добром із маленькими таращанами наш шанований земляк, депутат Таращанської міської ради Микола Фурдичка. Дбаючи про посмішки та радість в очах дітей, він з любов’ю продовжує прадавню слов’янську традицію – дарує дітлахам солодощі та неповторні яскраві емоції.

Цьогоріч з нагоди улюбленого свята дітвори Микола Григорович передав солодкі подарунки для вихованців всіх сільських дошкільних навчальних закладів громади. Їх вручили хлопчикам і дівчатам Святий Миколай зі своїми помічниками, завітавши до дітей у дитячі садочки.

Щиро раділа таким подарункам малеча, тож привітно й гостинно зустрічала дорогих гостей, щиро дивувалася Небесному Чудотворцю і його гостинцям, просила Святого принести мир у нашу рідну Україну.

З побажаннями добра, миру, здоров’я і щастя малюки отримували дарунки, і, в свою чергу, радували Святого Миколая непідробним здивуванням і дитячою безпосередністю. Словом, задоволення отримали не лише найменші учасники свята, а й дорослі - від щасливих посмішок і радісних облич.

Фоторепортаж зі святкових відвідин шукайте на офіційній сторінці відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь