Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська міська рада та благодійна організація «Благодійний фонд «Східна Зірка» уклали Меморандум про співпрацю.

Дата: 24.02.2023 20:00
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Таращанська міська рада та благодійна організація «Благодійний фонд «Східна Зірка» уклали Меморандум про співпрацю

Джерело. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook міський голова Михайло Кривошеєв.

Деталі. Зазначається, що серед ключових напрямків співпраці – проведення спільних заходів, реалізація програм та проєктів у сфері соціального захисту населення Таращанської міської територіальної громади: осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, малозабезпечених сімей, учасників бойових дій в зоні АТО/ООС, військових, внутрішньо переміщених осіб та інших категорій громадян, які потребують соціальної допомоги.

Зокрема, наступним кроком у рамках реалізації Меморандуму благодійники обіцяють передачу найближчими днями медичного обладнання, виробів медичного призначення та лікарських засобів для потреб міської лікарні. І це лише маленька частина від запланованого!

Варто зазначити, що з початку повномаштабного вторгнення росії в Україну благодійна організація «Благодійний фонд «Східна Зірка» неодноразово організовувала збір гуманітарної допомоги для потреб медичних закладів громади у вигляді виробів медичного призначення, лікарських засобів, спецодягу для медичних працівників, дезинфікуючих засобів та медичного обладнання. Важливо: всі отримані вироби медичного призначення та лікарські засоби надаються пацієнтам на безоплатній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь