Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди 100-річного ювілею району

Дата: 07.03.2023 09:23
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Шановні жителі рідного краю! Дозвольте  засвідчити  Вам  свою  повагу та привітати на гостинній Білоцерківській землі!

Долею нам випало відзначати 100-річний ювілей району в доволі не простий період нашого сьогодення.

Білоцерківщина переживала різні часи і на кожному з етапів історії, жителі району показали себе справжніми патріотами України.

Сьогоднішній ювілей затьмарений війною, але не скасований. І ми всі подумки вітаємо його зі святом.

Білоцерківщина - прадавня Українська земля. Багата історія краю, з якого почали свій життєвий шлях видатні сини і дочки України – гордість незалежної держави. Тут на кожному кроці — подих історії, звитяжне й талановите його сьогодення.

Білоцерківська земля несе в собі велику мудрість, мужність і працю тих, кого вона зростила. Значна частина заслужених працівників району занесена до Золотого фонду, частина жителів Білоцерківщини відзначені державними нагородами.   Тож у вінок епох давно вже вплетені долі не одного покоління.

У спадок від своїх великих предків краяни отримали справжній дух незалежності, глибоке почуття власної гідності, нетерпимості до несправедливості, готовність відстоювати свої переконання. Це і визначає той факт, що район і сьогодні живе бурхливим життям, що його мешканці різного віку і політичних уподобань роблять все для його розвитку.

Нині - це регіон Київщини, що має стабільні темпи соціально-економічного розвитку. За кожною цифрою, за кожним здобутком – напружена праця трудівників району. Я переконаний, що наше лідерство в майбутньому буде збережено.

Низько вклоняюся бійцям, які виборюють перемогу на полі бою. Великою ціною нам це дається: ціною багатьох невинних життів, ціною сліз матерів, ціною ранньої сивини батьків, ціною розпачу в очах дітей...

Але наш непереможний дух нікому не зламати, і сьогодні усі громади району своєю повсякденною працею і небайдужістю допомагають   воїнам відстоювати незалежність та суверенність України.

Щиро дякую вам за це.

Білоцерківському району 100-років, а він не старіє, залишається юним, світлим, добрим, щедрим, є справжньою перлиною Надросся. Жителі нашого краю живуть із вірою в мир, перемогу та у світле майбутнє.

 Хай наш район залишається затишною домівкою для його мешканців і привітним краєм для гостей. Хай процвітає Білоцерківщина на славу і міць України.                    

Слава Україні!           

Героям Слава!

 

З повагою та шаною

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь