A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Вітаємо ювілярку! Сьогодні жительці нашого міста, шанованій вчительці – 95 років!

Дата: 03.04.2023 13:21
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Вітаємо ювілярку! Сьогодні жительці нашого міста, шанованій вчительці – 95 років! Ви б бачили її осяяне обличчя! Радісне, щасливе, бо «люди не забули і пам’ятають».

Шерепенко Єлизавета Петрівна в наше місто приїхала із червоним дипломом філолога. З дев’яти років у дитячому будинку, їй добре відомі голод, нестатки, і як-то (вже в юності) - жити з відчуттям, коли на очах вмирають 16 дітей-сиріт, для яких вона у 1945-ому була вихователем. За свої 42 роки педагогічного стажу вона здобула прекрасні професійні результати, любов учнів, повагу батьків.

Шановна пані вчителько! За всі людські й професійні здобутки ми сьогодні від імені голови Таращанської міської ради, професійної спілки працівників освіти, учнів, жителів громади – безмірно дякуємо. Ваша присутність та внесок в життя нашого міста залишається незабутнім для кожної людини, з якою ви колись перетнулися на своєму життєвому шляху. Ви дали нам не тільки знання та виховання, а й приклад того, як бути сильними та незламними у будь-яких життєвих ситуаціях. Ми з глибокою повагою ставимось до вас як до однієї з найдосвідченіших та найуважніших людей, які живуть на цій землі. І хоча слова не можуть передати повного обсягу нашої вдячності та поваги, ми хочемо відправити вам найщиріші побажання здоров'я, щастя та миру на решті вашого шляху.

📝З повагою, громадяни міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь