Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Михайло Кривошеєв провів зустріч з представниками благодійної організації "Благодійний фонд «Східна Зірка» і директором Таращанської міської лікарні

Дата: 30.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Вчора провів зустріч з представниками благодійної організації "Благодійний фонд «Східна Зірка» і директором Таращанської міської лікарні Яною Троян. 

Завдяки меморандуму про співпрацю, який ми раніше підписали з благодійною організацією, ми вже спостерігаємо позитивні результати. Наша зустріч була продовженням нашої плідної співпраці, під час якої ми висвітлили різні аспекти нашої спільної роботи. Основними питаннями обговорення було забезпечення лікарні необхідними медикаментами та сучасним обладнанням, а також реалізація спільних проектів у сфері лікування та реабілітації пацієнтів.

Я хочу особисто висловити свою вдячність БО "Благодійний фонд «Східна Зірка» за їхню цінну підтримку. Через нашу спільну працю, ми зможемо впроваджувати нові технології та методи лікування, підвищувати якість медичних послуг та забезпечувати доступ до сучасної медицини для нашої громади.

Зустріч завершилася з позитивним настроєм та спільним бажанням розширити та зміцнити співпрацю в майбутньому.

Додам також, що вчора ми разом з нашими надійними благодійними організаціями - БО "Благодійний фонд «Східна Зірка» та ГО «Добровільне обʼєднання сил супротиву України» - успішно передали гуманітарну допомогу тим, хто найбільше потребує нашої підтримки, а саме внутрішньо переміщеним особам. Ця допомога включає продукти харчування, засоби гігієни та дитячі іграшки.

Про це на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь