Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ТАРАЩАНЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ СЕРГІЯ БУРДИКА

Дата: 11.07.2023 18:51
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Учора, 11 липня, Таращанська громада у жалобі провела до місця вічного спочинку гідного сина України, лучанина Сергія Бурдика, який віддав своє життя за вільну, незалежну і соборну нашу державу.

Сотні мешканців Таращанщини, стоячи на колінах зі сльозами на очах, зустрічали воїна-земляка. Загинув Герой під час ворожого обстрілу 30 червня поблизу населеного пункту Берестове Куп’янського району Харківської області, гідно виконуючи свій військовий обов'язок.

Аби віддати останню глибоку шану і повагу оборонцю України, вишиковувались у «живий» коридор і старі, і дорослі, і діти… Жалобна процесія прямувала по місту Тараща, селами Лук’янівка, Ківшовата, Лука…

Прощання з Героєм відбулось біля рідної домівки. Провести в останню дорогу бійця прийшли рідні, друзі, односельчани, жителі Таращанщини, керівництво громади, військовослужбовці.

Священники Таращанського благочиння відправили панахиду за упокій душі загиблого. Слова вдячності за великий подвиг ціною життя лунали з вуст старости Ольги Галицької, заступниці міського голови Лариси Скаби, начальника 3-го відділу Білоцерківського РТЦК та СП, майора Олександра Фурси, Таращанського благочинного ПЦУ, протоієрея Георгія Сальника.

Поховали Сергія Бурдика на місцевому кладовищі у рідній Луці під звуки оркестру, з усіма військовими почестями.

🕯Вічна слава Сергію! Хай Господь прийме його світлу душу у Царство Небесне, де спочиває разом із праведниками Воїнство Борців за Незалежність України. Уклін йому низький і довічна шана!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь