A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про скликання чергової сорок дев'ятої сесії Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 08.08.2023 16:19
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Таращанський МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 133-од

 

08 серпня 2023 року                                                                                м. Тараща                    

Про скликання чергової сорок дев’ятої сесії

Таращанської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до статтей 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати чергову сорок дев’яту сесію Таращанської міської ради VIII скликання 22 серпня 2023 року о 10:00 годині в приміщенні міської ради за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 1, м. Тараща.
  2. На розгляд сесії передбачити внесення питань згідно додатку.
  3. Загальному відділу та зв’язків з громадськістю  виконавчого комітету Таращанської міської ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті Таращанської міської ради.
  4. Довести дане розпорядження до відома депутатів Таращанської міської ради.
  5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                Михайло КРИВОШЕЄВ

                                                                                                                                     

 

Додаток

до розпорядження міського голови

№ 133-од від 08.08.2023

«Про скликання чергової сорок дев’ятої сесії Таращанської міської ради VIII скликання»

 

Питання, які передбачається внести на розгляд

чергової сорок дев’ятої сесії Таращанської міської ради

VIII скликання 22 серпня 2023 року

 

  1. Про заслуховування інформації про результати діяльності Білоцерківської окружної прокуратури на території Білоцерківського району за І півріччя 2023 року.

Доповідач –начальник Таращанського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Місюра Ярослав Ігорович;

  1. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26 січня 2023 року №5569-34-VIII «Про організацію харчування учнів 1-4 класів,дітей пільгових категорій та вихованців у закладах дошкільної освіти у 2023 році».

Доповідач – начальник відділу освіти – в.о. заступника міського голови Скаба Л.П.

3. Про внесення змін до видів економічної  діяльності КВЕД Комунального закладу Таращанської міської ради Київської області «Таращанський інклюзивно – ресурсний центр».

Доповідач – начальник відділу освіти – в.о. заступника міського голови Скаба Л.П.

 4. Про внесення змін до видів економічної  діяльності КВЕД Комунального закладу Таращанської міської ради Київської області «Таращанська станція юних натуралістів»

 Доповідач – начальник відділу освіти – в.о. заступника міського голови Скаба Л.П.

5.  Про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року

Доповідач – начальник фінансового управління Возна Л.В.

6. Про затвердження змін до Програми «Соціальний захист населення Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік»

Доповідач – начальник відділу соціального захисту населення Холмогорова Л.В.

7. Про затвердження змін до Програми «Забезпечення відшкодування за встановлення пам’ятників та місць поховання загиблим (померлим) військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань України та інших військових формувань України внаслідок військової агресії російської федерації проти України на 2023 рік»

Доповідач – начальник відділу соціального захисту населення Холмогорова Л.В.

8. Про внесення змін до Програми «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6456-32-VIII від 23.12.2022

Доповідач – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності Хоменко О. С.

09. Про внесення змін до Програми «Ремонту, утримання вулиць і доріг комунальної власності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 5447-32-VIII від 23.12.2022

Доповідач – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності Хоменко О. С.

          10. Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року № 5465-32-VІIІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік»

Доповідач – начальник фінансового управління Возна Л.В.

11. Про внесення змін до Статуту підприємства «Таращаблагоустрій»

Доповідач – головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таращанської міської ради Турлуковська Я.О.

12. Про надання згоди на передачу матеріальних цінностей

Доповідач – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності Хоменко О. С.

13. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26 січня 2023 року № 5572-34-VIII «Про створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік»

 Доповідач – провідний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Таращанської міської ради Тимошенко Л.М.

         14. Про передачу окремого індивідуально визначеного майна з балансу НКП «Відділ з управління комунальним майном» на баланс Виконавчого комітету Таращанської міської ради  

Доповідач - бухгалтер Некомерційного Комунального підприємства Таращанської міської ради «Відділ з управління комунальним майном» Білокобильська В.

        15. Про передачу окремого індивідуально  визначеного майна з балансу НКП «Відділ з управління комунальним майном» на баланс КП «Таращаблагоустрій»

Доповідач - бухгалтер Некомерційного Комунального підприємства Таращанської міської ради «Відділ з управління комунальним майном» Білокобильська В.

      16. Про надання дозволу на списання  з балансу НКП «Відділ з управління комунальним майном» безнадійної дебіторської заборгованості

Доповідач - бухгалтер Некомерційного Комунального підприємства Таращанської міської ради «Відділ з управління комунальним майном» Білокобильська В.

 

Доповідач по питаннях 17-90начальник відділу земельних ресурсів та екології виконавчого комітету Бойко О.В.

17.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Потоки. (Фастівець К. Г. площа 0,2500 га).

18.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Велика Березянка. (Васильченко Н.В. площа 0,2500 га).

19.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Лука. (Шевченко М.І. площа 0,1155 га).

         20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шпильова Г.М. площа 0,0689 га).

21.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Лук’янчук В.В. площа 0,1000 га).

22.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Просяний В.О. площа 0,1000 га).

23.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Салиха. (Шемет Н.М. площа 0,2500 га).

24.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Бурлій В.В. площа 0,0889 га).

25.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Онопрієнко С.І. площа 0,0835 га).

26.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Панасюк А.В. площа 0,1000 га).

27.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Носач С.В. площа 0,0870 га).

28.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Кисиленко С.М. площа 0,1000 га).

29.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Калинове. (Нестеренко Б.М. площа 0,2500 га).

30.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Чернин. (Можарівська Л.І. площа 0,1471 га).

31.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Юшків Ріг. (Панасюк В.А. площа 0,2500 га).

32.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Чернин. (Ляшенко І.М. площа 0,2500 га).

33.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Юшків Ріг. (Грищенко О.О. площа 0,2500 га).

34.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Кучин Р.А. площа 0,1000 га).

35.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Оляніцька С.Л. площа 0,0650 га).

36.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Меленець С.В. площа 0,2500 га).

37.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Волик О.П. площа 0,1000 га).

38.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Керпатенко А.О. площа 0,1000 га).

39.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Кучин А.І. площа 0,2500 га).

40.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Супруненко О.М. площа 0,1000 га).

41.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Даценко С.Я. площа 0,2500 га).

42.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Мошковська Р.І. площа 0,0684 га).

43.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Буда. (Граждан М.Л. площа 0,2500 га).

44.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Сидоренко О.П. площа 0,2269 га).

45.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Стародумова Н.В. площа 0,0645 га).

46.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Цюренко Г.Н. площа 0,0920 га).

47.    Про затвердження проекту землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Таращанської міської ради за межами села Лук’янівка та передачі даної земельної ділянки в оренду. (ПСП «Лук’янівка» площа 1,4345 га)

48.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах міста Тараща (Манойло В.А. площею 0,0040 га). 

49.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами села Велика Вовнянка ( Деркач Н.В. площа 2,8712 га)

50.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Калинове (Тараща РайСТ. площею 0,0392 га).

51.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Калинове (Тараща РайСТ. площею 0,0544 га).

52.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в межах села Степок (Курченко Р.Ю. площею 0,2500 га).

53.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами села Чернин                        (КП «Таращаблагоустрій» площа 1,2000 га)

54.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Червоні Яри                    (КП «Таращаблагоустрій» площа 1,4000 га)

55.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Ківшовата                       (КП «Таращаблагоустрій» площа 2,9929 га)

56.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Велика Березянка            (КП «Таращаблагоустрій» площа 9,4900 га)

57.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування       будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лука                                 (КП «Таращаблагоустрій» площа 2,4500 га)

58.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування       будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лука                                  (КП «Таращаблагоустрій» площа 2,3756 га)

59.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Потоки                             (КП «Таращаблагоустрій» площа 0,9431 га)

60.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Станишівка                       (КП «Таращаблагоустрій» площа 2,3633 га)

61.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лісовичі                          (КП «Таращаблагоустрій» площа 1,3800 га)

62.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лісовичі                         (КП «Таращаблагоустрій» площа 1,7881 га)

63.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лісовичі                            (КП «Таращаблагоустрій» площа 1,3044 га)

64.    Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування в межах села Лісовичі                          (КП «Таращаблагоустрій» площа 2,4488 га)

65.    Про затвердження технічної документації із землеустрою що встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Круті Горби. (Лахман В.М. площа 2,6400 га).

66.    Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Кучма С.В. площа 22,377 га)

67.    Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Коломієць А.В. площа 3,6558 га)

68.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Круті Горби (Небоженко О.Ю. площа 0,2500 га)

69.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Круті Горби (Небоженко В.Ю. площа 0,2500 га)

70.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах м. Тараща (Вітер Ю.М. площа 0,1000 га)

71.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Кислівка (Долженко І.Л. площа 0,2500 га)

         72.     Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах с. Северинівка (Бузинний Б.О. площа 0,0500 га)

73.    Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві «Учгосп-1» в межах міста Тараща (Коваль С.В. площа 0,06 га)

74.    Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва по вул. Мазепи Івана в межах міста Тараща (Вітер Ю.М. площа 0,10 га)

75.    Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві по провул. Польовий в межах міста Тараща (Круківський І.О. площа 0,04 га)

76.    Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві по вул. Зоряна в межах міста Тараща (Захаренко Н.М. площа 0,15 га)

77.    Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві по вул. Пилипченка в межах міста Тараща (Канівченко Г.І. площа 0,06 га)

78.    Про надання земельних ділянок в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві по вул. Лугова та на масиві по вул. Липнева в межах міста Тараща (Колісніченко Л.І. площа 0,03 га та площа ,04 га)

79.    Про надання земельних ділянок в користування на умовах оренди для ведення городництва міста Тараща (Кирпатенко Н.А. площа 0,10 га.)

80.    Про внесення змін до рішенняТаращанської міської ради № 752-09-VIII від 27.05.2021 «Про надання згоди на укладання договору Оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Северинівка ТОВ «АГРОСЛЕНД»

81.    Про внесення змін до рішенняТаращанської міської ради № 751-09-VIII від 27.05.2021 «Про надання згоди на укладання договору Оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Северинівка ТОВ «АГРОСЛЕНД»

82.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 748-09-VIII від 27.05.2021 «Про надання згоди на укладання договору Оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Северинівка ТОВ «АГРОСЛЕНД»

83.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 749-09-VIII від 27.05.2021 «Про надання згоди на укладання договору Оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Северинівка ТОВ «АГРОСЛЕНД»

84.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 750-09-VIII від 27.05.2021 «Про надання згоди на укладання договору Оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Северинівка ТОВ «АГРОСЛЕНД»

85.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 3889-19-VIII від 20.12.2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Салиха» (Варченко С.В.).

86.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 1266-12-VIII від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування (на праві постійного користування) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах села Чернин».

87.    Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 1262-12-VIII від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування (на праві постійного користування) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах села Ківшовата».

88.    Про припинення права користування земельною ділянкою в межах міста Тараща (ПП «Фірма Світлобудсервіс» площа 0,3065 га)

89.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах м. Тараща (Дєдушев Є.В. 0,10 га.)

90.    Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки водного фонду від 01.11.2014 для рибогосподарських потреб2 який розташований в с. Ківшовата ( Кутовий М.А. площа 2,1497 га)

91.  Про безоплатну передачу товарно – матеріальних цінностей Добровольчому формуванню Таращанської міської територіальної громади №1

Доповідач – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності Хоменко О. С.

 

Секретар ради                                                             Віталіна СМОЛІЖЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь