Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

11 вересня громада попрощалася з військовослужбовцем Вадимом Корольським, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів

Дата: 12.09.2023 09:51
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Вчора, 11 вересня, громада попрощалася з військовослужбовцем Вадимом Корольським, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мешканець села Круті Горби Таращанської міської територіальної громади Вадим Корольський, 1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації 10 січня 2023 року.

Солдат Збройних Сил України Корольський Вадим Віталійович, помер 09 вересня 2023 року від смертельних поранень, отриманих під час бойового завдання поблизу Роботиного Запорізької області.

Вадим був не лише відважним воїном, але і доброю, чуйною та привітною людиною. Він завжди посміхався, навіть у важкі моменти, щоб підтримати інших. Спокійний та жартівливий, він був справжнім оптимістом і завжди був готовим допомогти оточуючим. Він був працьовитим, допомагав своїм батькам та обожнював свою доньку і племінників. Вадим був справжнім патріотом, який не боявся жодних труднощів. Воював за мир та свято вірив у Перемогу.

Поховали Героя на кладовищі у рідному селі з усіма почестями під звуки гімну та трикратні постріли.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь