Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Підтримка та безкоштовна освіта для молоді Таращанської громади від Korea MD Scholarship Fund

Дата: 12.10.2023 14:53
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

11 жовтня голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв зустрівся з директором Korea MD Scholarship Fund Jeon James, благодійником із Кореї Park Cheol Kyu та директором Благодійної організації "Благодійний фонд «Разом за майбутнє України» Тетяною Корчак. Зустріч була особливою, адже приурочена важливій події - врученню стипендійних сертифікатів молодим дівчатам нашої громади, випускницям академічного ліцею "Ерудит" від Korea MD Scholarship Fund. Отримавши ці сертифікати, Віолетта Гіззатулліна студентка Національного авіаційного університету та Дарʼя Зінченко студентка Київського університету імені Бориса Грінченка, отримали можливість навчатися протягом 4 років у вищих навчальних закладах повністю безкоштовно!

Вітаємо Віолетту та Дар'ю і бажаємо їм безмежного успіху в навчанні та в майбутніх досягненнях! Також висловлюємо подяку Korea MD Scholarship Fund за вашу підтримку та сприяння розвитку нашої молоді.

Хочемо нагадати, що співпраця міського голови Михайла Кривошеєва з директором Korea MD Scholarship Fund Jeon James, благодійником із Кореї Park Cheol Kyu та директором Благодійної організації "Благодійний фонд «Разом за майбутнє України» Тетяною Корчак, триває з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Їхня допомога внутрішньо переміщеним особам та військовослужбовцям, які захищають нашу країну, є надзвичайно цінною та важливою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь