Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

18 січня 2024 року минає рік з дня загибелі військовослужбовця Карпенка Володимира Васильовича

Дата: 18.01.2024 10:27
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Володимир Карпенко народився 28 жовтня 1987 року в селі Крива. 2003 року закінчив 9 класів Салиської ЗОШ I-ІІІ ступенів.

Володимир був призваний на військову службу військової частини в/ч А 2167, де склав військову присягу 17 жовтня 2008 року. Звільнений в запас від 17 жовтня 2011 року. Після служби в армії повернувся до рідного села. Працював на будовах, був майстром на всі руки, трудився біля землі.

20 квітня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації. Пройшов навчання в Десні Чернігівської області. 7 липня 2022 року в складі 66-ї окремої механізованої бригади переміщений в зону бойових дій. Володимир на посаді кулеметника 1 відділення 3 взводу 7 роти. Відчув на собі важкі бої в Красногорівці, на підступах до Марʼїнки. Продовжував вдосконалення себе та своїх вмінь спілкування з особовим складом та керування ним, допомогав командиру свого взводу, після взяття міста Лиман і подальшого просування вперед на Луганщину, а саме населених пунктів Невське та Макіївка Луганської області був переведений на посаду заступника командира, або ж по-іншому головного сержанта взводу з подальшим виконанням обовʼязків.

Загинув Карпенко Володимир 18 січня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі села Макіївка Луганської області.

Вічна пам'ять і шана захисникові України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь