Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська громада знову прощалася з нашим Героєм, який стояв до останнього на захисті Батьківщини – з Вадимом Власенком

Дата: 20.01.2024 18:53
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

З квітами в руках та болем у серці сьогодні Таращанська громада знову прощалася з нашим Героєм, який стояв до останнього на захисті Батьківщини – з Вадимом Власенком.

Матрос Збройних Сил України Власенко Вадим Володимирович, народжений 22 квітня 1992, був призваний на військову службу по мобілізації 12 січня 2023 року. Вадим гідно виконував свій військовий обовʼязок, захищаючи рідну Україну та нас усіх. Загинув 26 червня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України в Донецькій області.

Вадим назавжди залишиться в наших серцях таким як він був – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України.

Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам’ять і слава українському воїну! Щирі співчуття рідним і близьким!🕯️

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь