Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРОСИМО ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ ПРО ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ(Посмертно) КОСТІВСЬКОМУ ВАДИМУ ВАСИЛЬОВИЧУ

Дата: 29.01.2024 10:06
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Петиція до Президента України зареєстрована 23 січня 2024 року. Авторка петиції – Костівська Анастасія Сергіївна.

Просимо підтримати петицію, на це необхідно лише декілька кліків! Посилання: https://petition.president.gov.ua/petition/216574?fbclid=PAAabvL8sNiXXtYmUtZHocOwKaqrl0WG3P7u_fdMs8ZbE-APEqu79pGA_IlZ8_aem_AYvZiZA7Gq7VXQXvbZhkgl-p7n5qyP_VXB15LPZjTBSyeeP2qhoECdAQdKb4YCLr7wU

Також публікуємо повний текст петиції:

"Президенте, Володимире Олександровичу! Прошу Вас присвоїти звання Герой України(посмертно)відважному патріоту та захиснику нашої Батьківщини,військовослужбовцю,солдату військової частини А0409, 3 протитанкового відділення протитанкового взводу 1 механізованого батальйону КОСТІВСЬКОМУ Вадиму Васильовичу (03.09.1980р.н) уродженець Черкаської області.
Вадим добровільно став на лави Збройних Сил України під час мобілізації 28 лютого 2022 року. Із честю та гідністю він разом із побратимами боронив цілісність нашої держави на Донецькому напрямку в м. Торецьк , м. Бахмут, Харківському напрямку в с. Барвінкове,м. Ізюм.
Вадим виявив стійкість і мужність, хоробрість і вірність своєму обов'язку і загинув під час артилерійського обстрілу, отримавши множинні сліпі та наскрізні проникаючі осколкові поранення грудної клітини, черева та кінцівок не сумісні з життям.
Наступне завдання було вже останнім для Вадима, будучи на завданнях потрапив під Мінометний обстріл, Вадим віддав своє життя за вільну Україну нашу неньку та мир, маючи ще стільки планів та не здійснених мрій.Він не пошкодував найдорожчого-свого життя.
Загинув Костівський Вадим Васильович 20 листопада 2022 року поблизу населеного пункту Курдюмівка Донецької області під час виконання бойового завдання.
Нині Вадим похований на кладовищі у селі Северинівка, Київської області, де з дружиною створили сімейний затишок та виростили трьох дітей. 
Мав багато друзів та був прикладом для багатьох."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь