Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

8 березня у громаді попрощалися із загиблим воїном - Ігорем Валерійовичем ПОРТНИМ, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників та повернувся до дому «на щиті»

Дата: 08.03.2024 17:54
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У борьбі за незалежність України ми щоденно платимо найстрашнішу ціну, щоденно втрачаємо найвірніших синів, мужніх Захисників, які відають власне життя за наш мир і спокій.

Сьогодні, 8 березня, у громаді попрощалися із загиблим воїном - Ігорем Валерійовичем ПОРТНИМ, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників та повернувся до дому «на щиті».

Народився Ігор Валерійович 18 липня 1981 року. Проживав у м. Нова Каховка Херсонської області. Після окупації рідного міста та підриву Каховської ГЕС у липні 2023 року знайшов прихисток з батьками у с. Лука Таращанської міської територіальної громади. Пішов працювати, але бажання захищати свою Батьківщину виявилося сильнішим. 5 вересня 2023 року Ігор був призваний у лави Збройних Сил України і мужньо боронив нашу землю до останнього в одному із найгарячіших напрямках фронту. Загинув Герой 29 лютого 2024 року на околицях селища Терни Лиманської міської територіальної громади Донецької області.

Уся Таращанська територіальна громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким.

Слава Герою! Вічна пам’ять!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь