A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська громада попрощалася зі своїм земляком, воїном-захисником, відданим патріотом України - Олександром Козаченком

Дата: 26.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

25 березня Таращанська громада попрощалася зі своїм земляком, воїном-захисником, відданим патріотом України - Олександром Козаченком.

Олександр Вікторович народився в селі Велика Березянка 31 грудня 1987 року. Закінчив Великоберезянську середню школу, навчався в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі. Працював на різних роботах в місцевому господарстві та місті Київ. А останнім часом жив та працював в селі Станишівка. Був призваний на військову службу по мобілізації у листопаді 2023 року. Вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав суверенітет та незалежність України. 20 березня 2024 року, наш земляк загинув.

Поховали Героя на кладовищі в селі Велика Березянка. В мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника України. Сумуємо та підтримуємо рідних у годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати. Світлий спомин про мужнього оборонця рідної землі назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь