Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Павло Лупан: перша річниця загибелі Героя

Дата: 05.05.2024 13:39
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Сьогодні, 5 травня 2024 року, минає перша річниця з дня загибелі Героя, мужнього Воїна, нашого земляка Лупана Павла Михайловича, який поклав життя за Україну.

Павло Лупан народився 12 січня 1991 року в місті Миколаєві. Маленький Павлик пройшов свій складний шлях, виховуючись в інтернаті. Закінчив школу. Отримав професію столяра. Працював на різних роботах. 2018 року переїхав до своєї бабусі в село Ріжки.

У 2014 році, коли Україна потерпала від збройної агресії росії, Павло підписав контракт і брав участь у військових діях в АТО в складі 34-го мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади.

Був одружений, мав доньку.

1 квітня 2022 року він був призваний на військову службу по мобілізації. 5 травня 2023 року наш Захисник помер у військовому шпиталі від отриманих тяжких поранень під час виконання бойового завдання захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Це був сильний, відважний та мужній боєць, який боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

Річниця гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті…

Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам'ять тобі, Павле! Пам’ятаємо про тебе, як про нескорену та міцну духом людину, котра віддала своє життя заради мирного майбутнього вільної та незалежної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь