Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Рятувальники Білоцерківського районного управління ДСНС завітали до ЗДО "Барвінок" відділу освіти Таращанської міської ради та провели для дітей урок безпеки

Дата: 09.05.2024 08:51
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

8 травня рятувальники Білоцерківського районного управління ДСНС завітали до ЗДО "Барвінок" відділу освіти Таращанської міської ради та провели для дітей урок безпеки.

Під час пізнавального заняття працівники Служби порятунку, в ігровій формі, навчали малюків правилам пожежної безпеки, розповідали як запобігти займанню в будинку, роз’яснили як діяти у разі виявлення пожежі або іншої надзвичайної ситуації, пояснювали, що ігри з сірниками, запальничками та легкозаймистими речовинами можуть призвести до біди. Також, надзвичайники розповіли дітям правила мінної безпеки та алгоритм дій у разі виявлення підозрілого предмету.

Діти були дуже кмітливими, розумними та допитливими. На завершення ДСНСники побажали дітям завжди дотримуватись правил безпеки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь