Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Проєкти рішень чергової 64 сесії Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 09.05.2024 14:14
Кількість переглядів: 78

  1. Про затвердження положення про  порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних/ інформаційних дощок у Таращанській міській  територіальній громаді      Положення
  2. Про  внесення змін до структури та штатної чисельності працівників комунального закладу Таращанської міської ради «Таращанська централізована   клубна  система»,  затвердженої рішенням Таращанської міської ради  № 7291-62-VIII від 26.03.2024    Додаток
  3. Про внесення змін до Програми «розвитку закладів  культури  та проведення культурно-мистецьких заходів в Таращанській міській територіальній громаді на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради  № 6958-57-VIII від 21.12.2023     Програма
  4. Про внесення змін до Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади,  здійснення представницьких та інших заходів на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6945-57-VIII від 21.12.2023
  5. Про внесення змін до  Програми «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6949-57-VIII від 21.12.2023
  6. Про внесення змін до Програми «Організації безоплатного поховання військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6948-57-VIII від 21.12.2023
  7. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Таращанської міської територіальної громади за I квартал 2024 року   Поясн. записка    Звіт     Додаток 1     Додаток2        Додаток3-4          Додаток5         Додаток6        Додаток7       Додаток8 
  8. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таращанської міської територіальної громади   Поясн. записка     Додаток1    Додаток2
  9. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 21 грудня 2023 року № 6967-57-VІIІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік          Пропозиції    Поясн. записка      Дод.1   Дод.2   Дод.3    Дод.4    Дод.5      Дод.6     Дод.7    
  10. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Дубівської гімназії Таращанської міської ради  Київської області
  11.  Про припинення діяльності шляхом ліквідації Косяківської гімназії Таращанської міської ради  Київської області
  12.  Про припинення діяльності шляхом ліквідації Плосківської початкової  школи – закладу дошкільної освіти  Таращанської міської ради  Київської області
  13. Про припинення діяльності шляхом ліквідації  Чернинського закладу  дошкільної освіти «Калинка» Таращанської міської ради  Київської області
  14. Про припинення Крутогорбівської філії, Степківської філії Ківшоватського опорного  ліцею Таращанської міської ради Київської  області та затвердження Статуту Ківшоватського  опорного ліцею Таращанської міської ради  Київської області в новій редакції

15.  Про передачу окремого індивідуально визначеного майна з балансу Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради на баланс комунального підприємства «Таращаблагоустрій»

16. Про продовження терміну дії договору відповідального зберігання майна з правом користування нежитловою будівлею по вул. Свободи, 73 в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області

17. Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна та включення об’єкта до Переліку першого типу

18.  Про надання згоди на внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Таращанської міської територіальної громади № 7 від 29.05.2023 в частині збільшення площі орендованого майна(нежитлового приміщення, розташованого за адресою: вул. Шевченка, 35, м. Тараща Білоцерківського району Київської області)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Северинівка. (Трутенко Ю.А. площа 0,2488 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука. (Сектим В.В. площа 0,2500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Чернух С.М. площа 0,2500 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Ручнева М.О. площа 0,2500 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Ясінська Є.Р. площа 0,1000 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Янчук Т.Б. площа 0,1000 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лук’янівка. (Кропива М.Є. площа 0,2500 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кислівка. (Муха В.П. площа 0,2500 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука. (Слига С.А. площа 0,2500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Улашівка. (Сович І.М. площа 0,1875 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Володимирівка. (Кацимон Ю.В. площа 0,2500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Коваленко Л.С. площа 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Кустовська Л.М. площа 0,1000 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Андріївська Г.М. площа 0,0543 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Терещенко Г.П. площа 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кирдани. (Пилипенко М.М. площа 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Ринтюк В.І. площа 0,0742 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Мала Вовнянка. (Вакула О.Л. площа 0,2500 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Анасімова Н.П. площа 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Ясеновий В.П. площа 0,2151 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Мацко Ф.Й. площа 0,2500 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Загородня Н.М. площа 0,1000 га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Кіщенко С.О., Кіщенко В.М. площа 0,2500 га).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Штепа О.В. площа 0,2500 га).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Гончарук О.В. площа 0,0923 га).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Василенко В.В. площа 0,1000 га).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Чернин. (Щеголькова Д.В. площа 0,2500 га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Левченко Л.І. площа 0,1000 га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Яценко Н.В. площа 0,0840 га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Велика Березянка. (Азімова Л.О. площа 0,2500 га).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Коляда Т.М. площа 0,1000 га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Струсевич Л.О. площа 0,1000 га).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Салиха. (Лобяк Л.І. площа 0,2500 га).
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Шугалевич Л.М. площа 0,2500 га).        
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами села Ківшовата (ГО «Ківшоватська спілка рибалок та мисливців площа 1,7587 га)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами села Круті Горби (Шкарівська О.П. площа 6,0000 га)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами села Дубівка (Наджафов Н.М.О. площа 20,0000 га)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами села Ківшовата (ГО «Ківшоватська спілка рибалок та мисливців площа 1,2021 га)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами села Ківшовата ( ФОП Винниченко А.В. площа 1,3414 га)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами села Ківшовата (Винниченко А.В. площа 4,2217 га)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки с. Ківшовата (ТОВ «ЛІДАГРО» площа 3,8699 га)
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки с. Лука ( ТОВ «ЄВРО АТЛАНТ СЕРВІС» площа 1,7980 га)
  43. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для іншої житлової забудови по вул. Володимира Великого, 15-А,   м. Тараща та її продаж. (ТОВ «ШАНС ЛТД», площа 0,1000 га)
  44. Про затвердження звіту про експерту грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, по вул. Сікевича Володимира, 48-А, м. Тараща та її продаж. (Четінкая Мехмет, площа 0,0131 га)
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща (Розпутня Т.Д. площа 0,0041 га)
  46. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (РайСТ вул. Кооперативна, 12. площа 0,0374 га)
  47. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (РайСТ вул. Героїв Небесної Сотні, 19-А. площа 0,0211 га)
  48. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (РайСТ вул. Володимира Великого, 32-А площа 0,0637 га)
  49. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (РайСТ вул. Богдана Хмельницького, 109, приміщення 2, площа 0,0157 га)
  50. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки для розміщення гаража в м. Тараща (Шиманська Г.В. площа 0,0100 га)
  51. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах села Бовкун (Павлов В.О. площа 0,0475 га)
  52. Про припинення договору оренди земельної ділянки № 846 від 19.06.2019 та надання в користування на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах міста Тараща (ФОП Турлуковська Н.С. площа 0,0202 га)
  53. Про внесення змін до договору оренди земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах міста Тараща (Барало К.В, площа 3,1364 га)
  54. Про внесення змін до договору оренди земельної  ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування в межах міста Тараща (Аветісян А.В., площа 0,2372 га)
  55. Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Коваль О.В. площа 3,7818 га с. Улашівка)
  56. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 5931-37-VIII від 23.03.2023 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду та щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства договору укладеного до 01.07.2013» (с. Лісовичі, Журавель М.М.)
  57. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 5932-37-VIII від 23.03.2023 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду та щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства договору укладеного до 01.07.2013» (с. Лісовичі, Журавель М.М.)
  58. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 5942-37-VIII від 23.03.2023 «Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства договору оренди рибогосподарської споруди № 1 площею 0,1613 га та договору оренди водного об’єкту № 2 площею 5,0776 га укладених 05.05.2021 року» ( с. Лісовичі, ФОП Ковальов М.М.)
  59. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах             м. Тараща шляхом його розірвання. (Баграновська В.Л. площа 0,1000 га)
  60. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща шляхом його розірвання. (Бондаренко М.О. площа 0,1800 га)
  61. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща шляхом його розірвання. (Кучин Л.В. площа 0,1200 га)
  62. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах м. Тараща за згодою сторін (Вітер В.І. площа 0,0400 га)
  63. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна  ділянка) в м. Тараща (Вітер В.І. площа 0,0400 га)
  64. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для ведення фермерського господарства за межами села Веселий Кут (Гриценко М.В. площа 36,0406 га)
  65. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Січнева в межах міста Тараща (Бондаренко М.О. площа 0,05 га).
  66. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві «Учгосп-1» в межах міста Тараща (Степаненко І.О. площа 0,03 га).
  67. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві «Учгосп-1» в межах міста Тараща (Коляда М.П. площа 0,06 га).
  68. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Б. Хмельницького в межах міста Тараща (Рогоза Л.І. площа 0,1000 га).
  69. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Січнева в межах міста Тараща (Аштаменко Ю.О. площа 0,0580 га).
  70. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Січнева в межах міста Тараща (Аштаменко О.С. площа 0,0800 га).
  71. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Зоряна в межах міста Тараща (Царук Л.М. площа 0,2000 га).
  72. Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди для ведення городництва на масиві «Учгосп-1» в межах міста Тараща (Ткаченко В.О. площа 0,036 га).
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Северинівка (Вівсяніцький В.І. площа 0,2060 га)
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах міста Тараща ( Симонова О.А. площа 0,14 га та площа 0,06)
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах міста Тараща ( Зізенко І.В. площа 0,2500 га.)
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в села Калинове ( Кокоша М.В. площа 0,2300 га.)
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в села Калинове ( Кокоша М.В. площа 0,2100 га.)
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Розпутня Т.Д. площа 0,0041 га)
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Меркотан Р.П. площа 0,0580 га)
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Северинівка (Клименко А.А. площа 0,6000 га)
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в с. Ківшовата ( УКРТАУЕР площа 0,0200 га)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь