Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Проєкти рішень чергової 65 сесії Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 11.06.2024 13:33
Кількість переглядів: 83

  1. Про внесення змін до Програми «Розвитку закладів культури та проведення культурно-мистецьких заходів в Таращанській міській територіальній громаді на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6958-57-VIII від 21.12.2023.   Додаток
  1. Про затвердження Положення про призначення стипендії міського голови для талановитих студентів, які навчаються у закладах вищої освіти, закладах фахової передвищої освіти та закладах професійної (професійно-технічної) освіти.     Положення                                                                                                                                                       3.  Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 21.12.2023 № 6959-57-VІІІ «Про затвердження Комплексної Програми підтримки сім'ї, оздоровлення та забезпечення прав дітей Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік».        Додаток 1     Додаток 2      Додаток 3

 4. Про внесення змін до Програми «Забезпечення ефективного управління майном, що знаходиться на території Таращанської міської територіальної громади у 2024 році», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6944-57-VIII від 21.12.2023.

5. Про внесення змін до Програми «Інші заходи громадського порядку та безпеки на території Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6947-57-VIII від 21.12.2023.

              6. Про внесення змін до Програми «Надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Таращаблагоустрій» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6953-57-VIII від 21.12.2023.

                   7. Про внесення змін до Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6945-57-VIII від 21.12.2023.

        8. Про внесення змін до Програми «Підтримки розвитку Комунальної установи Таращанської міської ради «Трудовий архів» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6952-57-VIII від 21.12.2023.

         9. Про внесення змін до Програми «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6954-57-VIII від 21.12.2023.

       10. Про внесення змін до Програми «Організації безоплатного поховання військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань України, які загинули (померли) внаслідок військової агресії російської федерації проти України на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6948-57-VIII від 21.12.2023.

11. Про внесення змін до Програми «Ремонту, утримання вулиць і доріг комунальної власності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6942-57-VIII від 21.12.2023.

12. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 21 грудня 2023 року № 6967-57-VІIІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік».  Пропозиції   Поясн. записк.  Дод.1   Дод. 2  Дод. 3  Дод. 4  Дод.5  Дод. 6  Дод. 7

  1. Про припинення права постійного користування  земельною ділянкою правокористувачу: Дубівській гімназії Таращанської міської ради Київської області.
  2. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна Дубівської гімназії  Таращанської міської ради Київської області.
  3. Про передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в адміністративних межах Таращанської міської територіальної громади.
  4. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою правокористувачу:  Плосківській початковій школі – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  5. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна Плосківської початкової школи – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  6. Про передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в адміністративних межах Таращанської міської територіальної громади.
  7. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою правокористувачу: Ківшоватському опорному ліцею Таращанської  міської ради Київської області.
  8. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна Ківшоватського опорного ліцею Таращанської міської ради Київської області.
  9. Про передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в адміністративних межах Таращанської міської територіальної громади.
  1. Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна та включення об’єкта до Переліку першого типу.
  2. Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 28, м. Тараща та включення об’єкта до Переліку першого типу.
  3. Про безоплатну передачу товарно - матеріальних цінностей комунальному підприємству «Таращаблагоустрій».
  4. Про передачу окремого індивідуально визначеного майна Відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради.
  5. Про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного майна з балансу комунального підприємства «Таращаблагоустрій» на баланс виконавчого комітету Таращанської міської ради.
  1. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Таращанської міської ради, затвердженого рішенням Таращанської міської ради від 25.04.2023р. № 6072-40-VIII.   Додаток 1   Додаток 2

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Домбровський В.В. площа 0,2500 га).

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кирдани. (Яценко В.А. площа 0,2500 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Чернин. (Віштак В.В. площа 0,2500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука. (Дяченко Г.А. площа 0,2500 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Хоцінська А.М. площа 0,0674 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шкарівський В.П. площа 0,1000 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Велика Березянка. (Поштаренко В.П. площа 0,2500 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Володимирівка. (Швидченко М.І., Юхимчук В.Р. площа 0,2000 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Круті Горби. (Макаренко В.Д. площа 0,2500 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Пасічнюк І.В. площа 0,0730 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Веселий Кут. (Авраменко О.Г. площа 0,1527 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кирдани. (Давиденко Л.О. площа 0,2500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Жук К.В. площа 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Степок. (Підлужна Л.О. площа 0,0959 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Ігнатенко О.А. площа 0,2014 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Карпенко В.Ф. площа 0,1000 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах с. Ківшовата (Донченко Т.М. площа 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Луханіна Г.Ф. площа 0,1000 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Пурикова І.Б. площа 0,1000 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шпильова М.В. площа 0,0845 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Пархоменко Л.Б. площа 0,0628га).
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата (Пилипенко Ю.Ю. площа 0,1881 га).
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селі Северинівка (РайСТ площа 0,0733 га).
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва за межами села Лісовичі (Баляс О.С. площа 0,5965 га).
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом за межами села Лісовичі (Поліщук О.М. площа 1,0105).
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом за межами села Лісовичі (Поліщук О.М. площа 1,4445).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що перебуває у користуванні на умовах оренди у СФГ «Надія» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах с. Круті Горби, кадастровий номер земельної  ділянки 3224482800:03:001:0147 (СФГ «Надія» площа 0,4762).
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (ТОВ з іноземними інвестиціями «Полковничий Хутір» площа 0,2721 га).
  28. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для ведення фермерського господарства за межами села Веселий Кут (Ткаченко С.В. площа 17,4003 га).
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення постійного безоплатного земельного сервітуту в межах міста Тараща по вул. Алейна, 48. (Розпутня Т.Д. площа 0,0041 га).
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Лісовичі (Білоус О.В. площа 0,6000 га).
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах міста Тараща (Сімонова О.А. площа 0,0600 га)
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Сімонова О.А. площа 0,1000 га).
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Юшків Ріг (Грищенко О.О. площа 0,3900 га).
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Ківшовата (Попович М.М. площа 0,4500 га).
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Чернин (Таращанське РайСТ площа 0,0274 га).
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва  та обслуговування будівель торгівлі в межах села Чернин (Таращанське РайСТ площа 0,0286 га).
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Дубівка (Таращанське РайСТ площа 0,0283 га).
  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Дубівка (Таращанське РайСТ площа 0,0317 га).
  39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Станишівка (Таращанське РайСТ площа 0,0421 га).
  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Мала Березянка (Таращанське РайСТ площа 0,0212 га).
  41. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки за межами                  с. Круті Горби за згодою сторін ( ФГ «Надія» 0,4762 га).
  42. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в місті Тараща в зв’язку з закінченням строку дії ( Ільніцький О.М. 0,1000 га).
  43. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах                   с. Калинове шляхом його розірвання ( Музичук Я.Б. Музичук Н.Б. 0,0151 га).
  44. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (Литовченко Б.В. 0,0068 га).
  45. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки для розміщення гаража в м. Тараща (Литовченко Б.В. 0,0068 га).
  46. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Тараща (Ільніцький О.М. 0,1000 га).
  47. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м. Тараща (Нідзельський О.В. 0,4761 га).
  48. Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща (Поштаренко Ю.В. площа 0,0020 га).
  49. Про внесення змін до рішення № 6888-55-VIII «Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для ведення фермерського господарства за межами села Веселий Кут» (Маковецький Г.І. площа 17, 4380 га).
  50. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Озерна в межах міста Тараща (Яцевська О.В. площа 0,1000 га).
  51. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Чубинського Павла в межах міста Тараща (Курченко Г.С. площа 0,05 га).
  52. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Лисогірська в межах міста Тараща (Карпенко О.С. площа 0,074 га).
  53. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві «Комбікормовий завод» в межах міста Тараща (Дениско С.П. площа 0,08 га).
  54. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Довженка Олександра в межах міста Тараща (Кобзар Л.Ф. площа 0,05 га).
  55. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Мудрого Ярослава в межах міста Тараща (Плем’янников В.Б. площа 0,03 га).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь