Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

КП «Таращаблагоустрій» надає для ознайомлення Типовий договір про надання послуг з управління побутовими відходами

Дата: 12.06.2024 11:13
Кількість переглядів: 194

В зв’язку з втратою чинності Постановою КМУ від 26.07.2006 року №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» та  Постановою КМУ від 10 грудня 2008 р. № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами» і  введенням в дію  Постанови КМУ від 08.08.2023 року №835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами», повідомляємо про втрату чинності публічного договіру про надання послуги з поводження з побутовими відходами. Натомість, вводиться в дію публічний договір про надання послуги з управління побутовими відходами. Тому, надаємо  для ознайомлення  Типовий договір про надання послуг з управління з побутовими відходами.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 10 календарних днів з дня опублікування на електронну адресу: tar-blagoustiy@ukr.net або за адресою: 09500, вул. Мудрого Ярослава буд.35, м. Тараща, тел. (097) 35 802 158. У реєстрації зауважень просимо зазначити прізвище, ім'я по батькові особи ( для юр.осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотнього зв’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь