Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

26 червня минає рік, як загинув при виконанні бойового завдання під час захисту Батьківщини на Донеччині – справжній Герой, патріот, захисник України, військовослужбовець Вадим Володимирович Власенко

Дата: 26.06.2024 09:06
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Ми пам’ятаємо... Сьогодні, 26 червня минає рік, як загинув при виконанні бойового завдання під час захисту Батьківщини на Донеччині – справжній Герой, патріот, захисник України, військовослужбовець Вадим Володимирович Власенко.

Вадим Власенко народився 22 квітня 1992 року в селі Лісовичі. Навчався в Лісовицькій школі, яку закінчив у 2009 році. Після закінчення школи навчався у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі. В липні 2012 року одружився.

12 січня 2023 року Вадим був призваний на військову службу по мобілізації. Він гідно виконував свій військовий обовʼязок, захищаючи рідну Україну та нас усіх. Загинув 26 червня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України в Донецькій області.

У загиблого Героя залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Вічна слава воїну, який честю та правдою захищав терени своєї Батьківщини! Нехай його подвиг ніколи не буде забутий!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь