Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Наша громада попрощалася із вірним та мужнім воїном-захисником, оператором відлілення управління мінометної батареї механізованого батальйону, солдатом - Вовканичем Олександром Михайловичем

Дата: 02.07.2024 15:22
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Сьогодні, 2 липня, наша громада попрощалася із вірним та мужнім воїном-захисником, оператором відлілення управління мінометної батареї механізованого батальйону, солдатом - Вовканичем Олександром Михайловичем.

Не вагаючись, він став на захист Батьківщини, був патріотом своєї рідної землі й захищав Україну та її народ.

Керівництво громади, рідні, близькі, військовослужбовці, побратими та місцеві жителі провели в останню дорогу Героя, який поклав на вівтар української державності найдорожче – своє життя.

Востаннє нашому захиснику віддали військові почесті: на честь воїна пролунав військовий салют і Державний Гімн України. Поховали оборонця на кладовищі в селі Калинове.

Ми схиляємо голови на знак поваги й шани до Героя, який іде у вічність. У ці гіркі хвилини вся громада відчуває непоправну втрату та проймається сумом. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким військовослужбовця. Вічна пам’ять і вічна слава українському воїну-Герою, перед яким ми всі в неоплатному боргу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь