Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

4 липня - День Національної поліції України

Дата: 05.07.2024 08:45
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Вчора, 4 липня, в День Національної поліції України, голова Таращанської міської територіальної громади Михайло Кривошеєв висловив подяку правоохоронцям відділення поліції №2 Білоцерківського районного управління поліції Головного управління поліції Національної поліції в Київській області за їхню роботу та професіоналізм. У своїй промові Михайло Кривошеєв підкреслив важливість зусиль кожного поліцейського у забезпеченні безпеки та правопорядку в громаді та особисто вручив подяки Таращанської міської ради працівникам поліції за їхні досягнення.

На заході також виступив начальник відділення поліції №2 Білоцерківського районного управління поліції Головного управління поліції Національної поліції в Київській області Олександр Ковальчук, він подякува колегам за командну роботу та підкреслив, що правоохоронці гідно відповідають на важкі виклики сьогодення і робить максимум для реалізації своїх функцій, після чого поліцейські отримали відзнаки за віддану службу.

Зазначимо, що слова вітань на адресу поліцейських цього дня звучали й від запрошених гостей, зокрема керівництва Таращанського районного суду Київської області та Таращанського відділу Білоцерківської окружної прокуратури, голови Медвинської ТГ.

Тож, висловлюємо вдячність всім, хто обрав шлях – служити Україні! Бажаємо вам міцного здоровʼя, благополуччя, нових професійних досягнень та мирного неба над головою. Хай кожен ваш день буде наповнений гордістю за виконану роботу. Дякуємо, що оберігаєте та допомагаєте у цей нелегкий для України час!

Честь усім, хто захищає нашу державу на фронті.

Бережіть себе і нашу Батьківщину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь