Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

5 липня відділ освіти Таращанської міської ради запросив на зустріч 27 школярів, чиї батьки загинули або зникли безвісти під час виконання військового обов'язку

Дата: 05.07.2024 19:55
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Сьогодні, 5 липня, відділ освіти Таращанської міської ради запросив на зустріч 27 школярів, чиї батьки загинули або зникли безвісти під час виконання військового обов'язку.

Зустріч відбулася у нещодавно відкритому Центрі Життєстійкості. Довгоочікуваними гостями сьогодні були діти і їх мами. З дітьми релаксаційну годину проводили психологи Наталія Кротенко і Галина Томчук. А з мами  планували поговорити про навчання і розвиток дітей, натомість розмова переросла у глибокий психологічний аналіз станів людей, які проживають втрату. Таку сесію-розмову провела лікар-психолог Таращанської міської лікарні Світлана Лутенкова, яка має великий досвід роботи з людьми, що мають непросту долю.

На зустрічі був голова громади Михайло Кривошеєв. Він спостерігав за дітьми, спілкувався з ними, говорив з мамами. Найголовніше – пропонував допомогу, звертав увагу, що громаді не байдуже як складається доля цих дітей та жінок, просив оперативно давати знати, якщо комусь із присутніх потрібна допомога.

Тим часом – діти, як діти: раділи життю і розбирали подарунки. «Благодійний фонд «Центр взаємодопомоги «Спасемо Україну» передав їм рюкзаки, якісні планшети для навчання і багато дитячих корисних дрібничок. А гарно знана і улюблена усіма таращанцями «Домашня кухня» поповнила сили дітей свіжоспеченими булочками та соком.

Активну участь в обговоренні нагальних питань розвитку дітей, їх підтримки та відпочинку взяли Лариса Смовж, начальниця відділу  «Служба у справах дітей» та провідна фахівчиня відділу освіти Валентина Паламаренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь