Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У селі Володимирівка відкрили інформаційну інсталяцію на честь загиблих захисників внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 06.07.2024 09:06
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Вчора, 5 липня, у селі Володимирівка відкрили інформаційну інсталяцію на честь загиблих захисників внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Тут в центрі села встановлено 4 портрети військових, які віддали своє життя, захищаючи нашу Батьківщину: Станіслав Гойденко, Микола Атаманський, Віталій Загородній та Вадим Шекера.

Тримаючи в руках квіти, в церемонії відкриття взяли участь керівництво громади, родини загиблих, воїни Збройних Сил України та місцеві жителі. Їхні обличчя були оповиті смутком. Вони прийшли, щоб вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя заради свободи і незалежності.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловив міський голова Михайло Кривошеєв, який зазначив, що наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні.

Далі хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя кожного портрету, присутні вшанували пам’ять українських Героїв. Молитву та освячення інформаційної інсталяції звершив військовий капелан, Таращанський благочинний Православної Церкви України, протоієрей Георгій Сальник.

Нехай ця інформаційна інсталяція завжди буде місцем, де кожен з нас зможе знайти вдячність за те, що ми маємо сьогодні. Імена наших полеглих захисників навічно вкарбовані в історію України, і залишаться в наших серцях як символ мужності, патріотизму та безмежної любові до Батьківщини.

Низький уклін усім родинам загиблих воїнів! Вічна слава Героям України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь