Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Розпорядження міського голови № 96-од від 11.07.2024 "Про скликання чергової шістдесят шостої сесії Таращанської міської ради VIII скликання"

Дата: 11.07.2024 16:10
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Таращанський МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ  96-од

 

11 липня 2024 року                                                                                м. Тараща                   

Про скликання чергової шістдесят шостої сесії

Таращанської міської ради VIII скликання

 

Відповідно до статтей 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати чергову шістдесят шосту сесію Таращанської міської ради VIII скликання 25 липня 2024 року о 10:00 годині в приміщенні міської ради за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 1, м. Тараща.
  2. На розгляд сесії передбачити внесення питань згідно додатку.
  3. Загальному відділу та зв’язків з громадськістю  виконавчого комітету Таращанської міської ради оприлюднити розпорядження на офіційному сайті Таращанської міської ради.
  4. Довести дане розпорядження до відома депутатів Таращанської міської ради.
  5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження міського голови

№ 96-од від 11.07.2024

«Про скликання чергової шістдесят шостої сесії Таращанської міської ради VIII скликання»

 

Питання, які передбачається внести на розгляд

чергової шістдесят шостої сесії Таращанської міської ради

VIII скликання  25 липня 2024 року

  1. Про звіт поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадянами ВП № 2 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області за І півріччя 2024 року.

 Доповідач: поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадянами ВП № 2 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області майор поліції Стариков С.В.

  1. Про прийняття у комунальну власність пам’яток історії місцевого значення Таращанської міської територіальної громади.

           Доповідач: начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Юрченко С.М.

  1. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників комунального закладу Таращанської міської ради «Таращанська централізована клубна система», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 7291-62-VIII від 26.03.2024.

           Доповідач: начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Юрченко С.М.

4. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 21.12.2023 № 6959-57-VІІІ «Про затвердження Комплексної Програми підтримки сім'ї, оздоровлення та забезпечення прав дітей Таращанської міської територіальної громади на    2024 рік».

Доповідач: начальник відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» Таращанської міської ради Смовж Л.В. 

  1. Про затвердження змін до Програми підтримки військовослужбовців, ветеранів війни, членів їх сімей та членів родин загиблих (померлих), зниклих безвісти військових Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік.

         Доповідач: начальник відділу соціальної та ветеранської політики Холмогорова Л.В.

Доповідач: з 6 по 13 питання начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності виконавчого комітету Хоменко О.С.

          6. Про внесення змін до Програми «Розвитку благоустрою та відшкодування витрат на обслуговування об’єктів благоустрою Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6941-57-VIII від 21.12.2023.

  1. Про затвердження Програми «Регулювання чисельності безпритульних тварин в населених пунктах Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік».
  2. Про внесення змін до Програми «Забезпечення ефективного управління майном, що знаходиться на території Таращанської міської територіальної громади у 2024 році», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6944-57-VIII від 21.12.2023
  3. Про внесення змін до  Програми «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6949-57-VIII від 21.12.2023.
  4. Про внесення змін до Програми «Забезпечення заходів щодо проведення призову громадян України на строкову військову службу за контрактом та по підготовці до мобілізації військовозобов’язаних на території Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6950-57-VIII від 21.12.2023.

       11. Про внесення змін до Програми «Розвитку фізичної культури і спорту Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6956-57-VIII від 21.12.2023.

12. Про внесення змін до Програми «Надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Таращаблагоустрій» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6953-57-VIII від 21.12.2023.          

13. Про внесення змін до Програми «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6954-57-VIII від 21.12.2023.

Доповідач: з 14 по 16 питання начальник управління фінансів Возна Л.В.

  1. Про затвердження Програми «Фінансової підтримки військових частин Збройних Сил України на 2024 рік».

15. Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Таращанської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету.

16. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2023 року № 6967-57-VІІІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік».

17. Про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного майна з балансу відділу освіти Таращанської міської ради на баланс відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради    

 Доповідач: в.о. заступника міського голови, начальник відділу освіти Скаба Л.П.

          18. Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей комунальному підприємству «Таращаблагоустрій».

             Доповідач: начальник  відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності виконавчого комітету Хоменко О.С.                                                                                   

           19. Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна та включення об’єкта до Переліку другого типу.

Доповідач: начальник  відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності виконавчого комітету Хоменко О.С.                                                                              

  1. Про взяття на облік безхазяйного майна по вул. Шевченка, 14 А в с. Лука Білоцерківського району Київської області та передачу на відповідальне зберігання.

            Доповідач: головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій  Турлуковська Я.О.

  1. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 6919-56-VIII від 07.12.2023 «Про взяття на облік безхазяйного майна по вул. Центральна, 1 в с. Антонівка Білоцерківського району Київської області.

           Доповідач: головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Турлуковська Я.О.

  1. Про перейменування існуючої вулиці Революції в місті Тараща Таращанської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області 

Доповідач: завідувач сектору архітектури та містобудування Глухенька І.П.

 23. Про перейменування існуючої вулиці Інтернаціональна в селі Юшків Ріг Таращанської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області

 Доповідач: завідувач сектору архітектури та містобудування Глухенька І.П.

Доповідач: з 24 по 83 питання начальник відділу земельних ресурсів та екології виконавчого комітету Бойко О.В.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шкаревська Е.Л. площа 0,0647 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Похила О.В. площа 0,1000 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Кустовський Ю.О. площа 0,1000 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шинкаренко Т.В., Ком’якович О.В. площа 0,1000 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Ільніцький В.М. площа 0,0589 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Кригін Ю.А. площа 0,1000 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Проскура Т.Л. площа 0,1000 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Гуляніцький В.П. площа 0,1000 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Савич Н.І. площа 0,2500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Чернин. (Бжезіцький П.М. площа 0,1575 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Глєбов Е.М. площа 0,2063 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Юшків Ріг. (Мовчан О.С., Поліщук В.С. площа 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Кондратюк Ю.В. площа 0,2500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Вдовиченко В.П. площа 0,0491 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Головіна О.В. площа 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука. (Шеремет В.В. площа 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Косяківка. (Панасюк В.П. площа 0,2500 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Утюгова О.А. площа 0,0693 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Остренко Т.П. площа 0,1000 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Володимирівка. (Бородич Т.М. площа 0,2500 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Романко І.Л. площа 0,1000 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Манзюк Ю.А. площа 0,1000 га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Племянников В.Б. площа 0,0956  га).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Манзюк Н.Г. площа 0,0715  га).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кислівка. (Шома В.І. площа 0,2500 га).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Кирдани. (Поліщук Р.Р. площа 0,0570 га).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Ковальська Л.М. площа 0,2279 га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Мостовенко А.М. площа 0,0600 га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Шулькевич С.М. площа 0,0658 га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Скотніцький Л.М. площа 0,1000 га).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Бурлій Т.Г. площа 0,0956 га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Володимирівка. (Грекова Т.М. площа 0,2500 га).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Дубівка. (Заріцький В.В. площа 0,2500 га).
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Костенко В.А. площа 0,1000  га).
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Крива. (Любченко І.В. площа 0,2500 га).
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Крива. (Поперечна Н.С. площа 0,2500 га).
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Згуровець А.А., Кравченко Я.О. площа 0,2500  га).
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Дем’яненко Н.Г. площа 0,2500  га).
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Сальник Л.П. площа 0,1000  га).
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Сур О.М. площа 0,1000  га).
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом за межами села Красюки (Бузинний В.А. площа 10,4794 га)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом за межами села Красюки (Бузинний В.А. площа 4,5453 га)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом за межами села Красюки (Бузинний В.А. площа 2,6154 га)
  44. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Кислівка (Юківський М.М.)
  45. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Кирдани (Яровий В.О.)
  46. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Кирдани (Горпинець О.Л., Гудзовська Т.Л.)
  47. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Кирдани (Бесараб А.П., Москаленко Н.П., Шуляченко С.П.)
  48. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Кирдани (Левченко О.М.)
  49. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в. м. Тараща (Гринь О.О.  площа 0,0024 га)
  50. Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата (Крілл Л.К. площа 0,5004 га)
  51. Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата (Скрипник А.А. площа 2,0000 га)
  52. Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата (Осавлюк А.А. площа 2,0000 га)
  53. Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата (Яковина О.О. площа 1,6000 га)
  54. Про припинення дії договору особистого строкового сервітуту в межах м. Тараща шляхом його розірвання (ТОВ «Кегичівське» площа 0,0060 га)
  55. Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща. (ФОП Уманець Б.Б. площа 0,0060 га)
  56. Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Партизанська в межах міста Тараща (Носач Т.А. площа 0,1000 га).
  57. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове (Іващенко В.А. площа 0,2000 га)
  58. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах села Северинівка (Марченко О.М. площа 0,6000 га)
  59. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука (Пешков. А.С. площа 0,0355 га)
  60. Про погодження проєкту землеустрою  щодо встановлення меж території Ставищенської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Різне.

 

Секретар ради                                                           Віталіна СМОЛІЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь