Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Закриття літнього табору «Творча майстерня!», організованого відділом культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради, пролетіло, як одна мить!

Дата: 16.07.2024 10:50
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Останній день третьої зміни був насичений подіями: екскурсія на швацьке підприємство ТОВ "Профлідер", аквагрим, майстерка з приготування вареників, телепортація у модельне агентство, знайомство з транспортом майбутнього України, пісні, руханки та танці з улюбленцем дітей – Псом Патроном.

Відділ культури, молоді, спорту та туризму висловлює подяку всім, хто підтримував їх. Особливо вдячні Таращанській міській раді, відділу «Служба у справах дітей», ПП "Андрусенко А.А.", координаторам табору, бібліотекарям Таращанської Публічної бібліотеки, вожатим, керівникам творчих майстерок, медикам з ліцеїв міста Тараща, працівникам міського Будинку культури та Централізованої клубної системи, екстреним службам, кухарям ліцею "Ерудит", технічному персоналу, батькам, а також керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та підтримку в організації дитячого дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь