Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Координаційний брифінг з питань забезпечення потреб енергетичного сектору України за участі представників Офісу Президента, міністерств, ОВА та регіональних громад

Дата: 22.07.2024 11:27
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

На виконання рішення Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України було проведено координаційний брифінг з питань забезпечення потреб енергетичного сектору України за участі представників Офісу Президента, міністерств, ОВА та регіональних громад.

Очільники громад Білоцерківщини на чолі з начальником Білоцерківської РВА Іриною Старенькою в режимі онлайн також долучилися до брифінгу з питань врегулювання ситуації в енергетиці.

Очікується, що такі медіа заходи в подальшому будуть носити системних характер з метою постійного інформування щодо поточного стану енергосистеми України, обміну проблемними питаннями та внесення пропозицій для якнайшвидшого відновлення пошкоджених енергообʼєктів, що особливо актуально в період активної підготовки до майбутнього опалювального сезону.

«На рівні району ми постійно працюємо над шляхами ефективного вирішення енергетичних проблем. Вивчаємо досвід, відшуковуємо альтернативні методи забезпечення теплом і електроенергією об’єктів критичної інфраструктури, закладів медицини, освіти тощо. Головам громад постійно доводиться відповідати на запитання громадян щодо подолання енергетичної кризи та термінів стабілізації ситуації, тому такі брифінги за участі представників Офісу Президента України, міністерств енергетики, розвитку громад, територій та інфраструктури є надзвичайно важливими і актуальними», - зазначила начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька.

Під час брифінгу було презентовано Урядову «гаряча лінія» з питань енергетики, яка запрацює найближчим часом і буде створена з метою прискорення реагування на запити громадян щодо проблемних питань у цій сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь