Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Чергова допомога для наших військових!

Дата: 23.07.2024 14:07
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Із сторінки міського голови Михайла Кривошеєва у Facebook:

"Поїздка на схід України. Допомога нашим Захисникам на Донецькому та Харківському напрямках

В умовах безперервного протистояння на сході України, допомога нашим захисникам, які мужньо боронять нашу землю від російського загарбника, залишається в пріоритеті для кожного небайдужого. Остання поїздка минулого тижня на Донеччину та Харківщину, разом із командою волонтерів, до складу якої входили Володимир Сахно, Сергій Стародумов, Богдан Алтинніков та Федір Вовченко, виявилася надзвичайно важливою, оскільки ми доставили необхідне спорядження та обладнання, яке допоможе військовим у виконанні їхніх бойових завдань. Цього разу наш вантаж включав причіп для квадроцикла, призначений для евакуації поранених виготовлений працівниками благоустрою з матеріалів, придбаних з одноденного заробітку апарату міської ради. Доставили металеві бронеплити для облаштування стрілецьких позицій. Крім того, ми доставили дрони, закуплені за кошти місцевого бюджету та виготовлені в рамках програми «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у бюджеті Таращанської міської територіальної громади для часткової компенсації фізичним особам, які зареєстровані на території Таращанської міської територіальної громади, вартості безпілотних літальних апаратів та іншого обладнання», ініційованої та затвердженої Таращанською міською радою. Також, передали комплектуючі до дронів, такі як пластик для 3D-принтера, ящики, передавачі та антени, закуплені за кошти одноденного заробітку працівників апарату виконавчого комітету Таращанської міської ради. Не менш важливими були медикаменти та енергетичні напої, а також продукти харчування надані Юшківорізьким та Салиським старостинськими округами, які ми також привезли для забезпечення потреб наших воїнів.

Також виконали завдання хлопців, а саме вивезли автомобіль для ремонту.

Підбиваючи підсумки поїздки, хочу вкотре підкреслити, що наші військові є справжнім прикладом мужності та стійкості, адже щодня стикаються з важкими викликами. В наших планах - докладати ще більше зусиль в організації подібних поїздок, щоб підтримувати їх бойовий дух і забезпечувати всім необхідним для ефективного виконання їхніх завдань.

Звертаюся до всіх небайдужих громадян з проханням допомагати нашим захисникам. Кожен внесок, кожна допомога має значення і наближає нас до спільної мети – звільнення нашої країни від агресора.

Дякуємо за захист нашим воїнам!

Разом ми сильніші! Разом ми переможемо!🇺🇦🙏

P.S Більше про поїздку в нашому відеозвіті, який скоро вийде на моєму YouTube каналі."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь