Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У відділенні денного перебування КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради відбулася надзвичайно цікава відео-подорож

Дата: 26.07.2024 08:54
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Нещодавно у відділенні денного перебування КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради відбулася надзвичайно цікава відео-подорож під назвою «7 чудес української природи» та «Безмежний, загадковий світ!»

Учасники мали змогу переглянути відеоматеріали, що розкривають красу та різноманітність дикої природи України, включаючи такі місця, як Асканія Нова, озеро Світязь та Синевир. Вони ознайомилися з багатством флори та фауни цих регіонів і дізналися про важливі екологічні зв’язки в природному середовищі.

Завідувачка відділенням денного перебування Любов Мащенко підсумувала зустріч, підкресливши важливість збереження дикої природи та її впливу на наше повсякденне життя.

Відео-подорож стала пізнавальним заходом для підопічних відділення, сприяючи розширенню їхнього світогляду та усвідомленню значення охорони навколишнього середовища!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь