Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Рішення №7735-67-VIII- №7767-67-VIII

Дата: 29.08.2024 15:07
Кількість переглядів: 24

Про внесення змін до Регламенту роботи Таращанської міської ради VIII скликання, затвердженого рішенням сесії Таращанської міської ради від 11.12.2020 № 30-1-VIII

Про заслуховування інформації про результати діяльності Білоцерківської окружної  прокуратури на території Білоцерківського району за І півріччя 2024 року. 

Про погодження  штатного розпису КНП ТМР «Таращанський ЦПМСД».   Додаток

Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Таращанської міської ради, затвердженого рішенням Таращанської міської ради від 25.04.2023р. № 6072-40-VIII     Додаток

Про внесення змін до Програми «Підтримки, розвитку та національно-патріотичного виховання молоді Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6957-57-VIII від 21.12.2023. 

 Про ініціювання внесення змін  до Державного реєстру  нерухомих пам’яток України.

Про затвердження Програми «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» на 2024 рік».

Про внесення змін до Програми «Забезпечення заходів щодо проведення призову громадян України на строкову військову службу за контрактом та по підготовці до мобілізації військовозобов’язаних на території Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6950-57-VIII від 21.12.2023.

Про внесення змін до Програми «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6949-57-VIII від 21.12.2023.

Про внесення змін до Програми «Надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Таращаблагоустрій» на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської  ради № 6953-57-VIII від 21.12.2023.

   Про внесення змін до Програми «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6954-57-VIII від 21.12.2023.

  Про внесення змін до Програми «Ремонту, утримання вулиць і доріг комунальної власності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6942-57-VIII від 21.12.2023.

  Про внесення змін до Програми «Безпечна громада на 2024 рік» затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 6943-57-VIII від 21.12.2023.

Про внесення змін до Програми «Забезпечення національного спротиву на території Таращанської міської територіальної громади на 2022-2025 роки» затвердженої рішенням Таращанської міської ради № 5289-26-VIII від 26.07.2022.

 Про передачу міжбюджетного трансферту  з бюджету Таращанської міської територіальної  громади у вигляді субвенції  з місцевого бюджету державному бюджету.          

Про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади за I півріччя 2024 року.      Звіт      Дод.1   Дод.2       Дод.3-4   Дод.5   Дод.6    Дод.7    Дод.8

Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 21 грудня 2023 року № 6967-57-VІІІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2024 рік».   Пропозиції    Дод.1    Дод.2    Дод.3    Дод.4    Дод.5    Дод.6    Дод.7

Про встановлення вартості харчування в закладах освіти Таращанської міської ради з 01 вересня 2024 року.

Про припинення права постійного користування земельною  ділянкою правокористувачу: Степківській філії Ківшоватського опорного ліцею Таращанської міської ради Київської області.

 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою правокористувачу: Степківській філії Ківшоватського опорного ліцею Таращанської міської ради Київської області.

 Про припинення права постійного користування земельною  ділянкою правокористувачу: Косяківській гімназії Таращанської міської ради Київської області.

     Про включення до Переліку другого типу об’єкта, який підлягає передачі в оренду, частини нежитлової будівлі, котельні, площею 45,0 кв.м, розташованої за адресою: вул. Шевченка, 5 А, с. Северинівка, Білоцерківського району, Київської області та надання згоди відділу освіти  Таращанської міської ради на передачу об’єкта в оренду.

   Про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного майна з балансу відділу освіти Таращанської міської ради на баланс Таращанського академічного ліцею «Ерудит» Таращанської міської ради.

 Про внесення змін до Статуту Комунального закладу Таращанської міської ради Київської області «Дитячо-юнацька спортивна школа» та затвердження його у новій редакції.

    Про відкриття відділень із видів спорту у Комунальному закладі Таращанської міської ради Київської області «Дитячо-юнацька спортивна школа».

        Про створення Таращанського осередку початкової загальновійськової підготовки.    Положення

 Про надання згоди на передачу  окремого індивідуально визначеного майна Білоцерківському районному  територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.

Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної  (медико-санітарної) допомоги» на встановлення фотовольтаїчного обладнання.

Про делегування функцій замовника під час реалізації проекту HEARL-RFB-2.3.4 «Поставка та встановлення фотовольтаїчних електростанцій для закладів охорони здоров’я».

Про безоплатну передачу окремого  індивідуально визначеного майна  відділу освіти Таращанської міської ради.

Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей комунальному підприємству « Таращаблагоустрій»

    Про затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Таращанської міської територіальної громади та Положення про порядок передачі у власність громадян квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках,  що перебувають у комунальній власності Таращанської міської територіальної громади.

       Про надання згоди на передачу  окремого індивідуально визначеного

майна Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжу.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь