Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Рішення №7768-67-VIII- №7818-67-VIII

Дата: 29.08.2024 15:07
Кількість переглядів: 35

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лук’янівка. (Лісовенко О.А. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Коханець М.Т. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Береговий О.М. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Некрашевич А.М. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Некрашевич В.Т. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Осипенко Н. С. площа 0,0731 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Лещенко С.В. площа 0,0937 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Велика Березянка. (Різніченко І.М. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Гринюк О.І. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Гуляніцька Г.В., Гуляніцький Ю.С. площа 0,0675 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Дешко С.Д. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Дятел А.А. площа 0,2400 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Бобер О.О. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Сухомлин І.О. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Коханець В.М. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Потоки. (Хролєнко О.О., Хролєнко В.П. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Береговий Я.А. площа 0,0616 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Коржиков А.Б. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Крива. (Луценко Є.М. площа 0,2435 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Когут Т.М. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Кіслань О.Є. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Бовсуновський А.А. площа 0,0772 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Озадовська В.О. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Лещенко Т.М. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Кучма П.О. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Ковальська Л.М. площа 0,2279 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Лещенко О.С. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Северинівка. (Прилуцький О.В. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Слободянюк Н.У. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Камінська Н.М. площа 0,2500 га).

Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (ТОВ «ФЕС ТАРАЩА – 1» площа 1,7951 га).

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для встановлення земельного сервітуту – Право на користування земельною ділянкою для обслуговування  господарської будівлі (погреба) по вул. Алейна, 48 місто Тараща (Розпутня Т.Д. площа 0,0041 га).

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва за межами села Северинівка (Марченко М.М. площа 0,2500 га).

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Діденко Л.Г. площа 0,0600 га).

Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Потоки (ТОВ «ТІКИЧ-М с. Потоки, площа 0,2910 га).

Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Потоки (ТОВ «ТІКИЧ-М с. Потоки, площа 0,8920 га).

Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата ( Крисенко О.Ю. площа 2,00 га).

Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах села Ківшовата ( Крисенко В.М. площа 1,5008 га). 

Про заміну сторони у договорі оренди шляхом укладання додаткової угоди до договору оренди землі (Федоренко Л.В. площа 0,0187 га).

Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та надання дозволу на укладання додаткової угоди. (Мокрицька Т.В. площа 5,7275 га с. Крива).

Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та надання дозволу на укладання додаткової угоди. (Мокрицька Т.В. площа 5,4836 га с. Крива).

Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща (ФОП Мащенко Є.І. площа 0,0025 га).

Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща (Богачова Г.В. площа 0,001656 га).

Про надання дозволу на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту в межах міста Тараща (Богачова Г.В. площа 0,00294 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Сікевича Володимира в межах міста Тараща (Машковська О.В. площа 0,2000 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Вишнева в межах міста Тараща (Шкурко А.Г. площа 0,06 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Дачна в межах міста Тараща (Костюкевич О.В. площа 0,05 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Липнева в межах міста Тараща (Коржиков А.Б. площа 0,0891 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Героїв України в межах міста Тараща (Лата Н.С. площа 0,10 га).      

Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради № 4493-22-VIII від 27.01.2022 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Велика Березянка» (Поштаренко В.І.).

 Про укладення договору суперфіцію з Відділом освіти Таращанської міської ради

 

 

 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь