Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Рішення № 7840-68-VIII- № 7884-68- VIII від 26.09.2024

Дата: 27.09.2024 14:30
Кількість переглядів: 28

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата. (Недужа  В.К. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі. (Журавель М.М. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Пильгун А.С., Сахненко-Пилипенко О.Л., Зоідзе Р.Д. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Яковенко І.Є. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Дубівка. (Дерешпол М.І. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука. (Король І.В. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове. (Кокоша М.В. площа 0,1238 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Велика Березянка. (Поштаренко В.І., Берлізова К.І., Нізгурська Н.І., Капуста С.І. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Крива. (Чумак Н.О., Нечитайло Л.О. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Чумак О.А. площа 0,0750 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ріжки. (Чолак Т.І. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Велика Березянка. (Таран О. І. площа 0,1870 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Номінат С.Ю. площа 0,0813 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Косяківка. (Мельниченко Г. С. площа 0,2500 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Чоботар В.Д., Чоботар Л.Г. площа 0,0681 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Цивірко В.В. площа 0,0918 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Северинівка. (Хворостяна С.А. площа 0,0880 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Мусієнко І.А. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Нечитайло І.І. площа 0,0717 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Євтушенко В.В. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща. (Корженецька Т.О. площа 0,1000 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Красюки. (Круківський С.А. площа 0,2415 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Косяківка. (Загородня С.В. площа 0,2500 га).

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Діденко Л.Г. площа 0,0600 га).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Таращанської міської ради (20,000 га с. Чернин).

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди в межах села Потоки для іншого сільськогосподарського призначення. (Когут Б.О. площа 1,4500 га).

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди за межами села Ківшовата для сінокосіння і випасання худоби (Вишківський Д.С. площа 5,0000 га).

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону та затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 20,0000 га для індивідуального садівництва (код КВЦПЗ 01.05), що розташована за межами населеного пункту с. Чернин, кадастровий номер 3224488201:01:009:0004.

Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах міста Тараща. (ФОП Турлуковська Н.С. площа 0,0202 га м. Тараща).

Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Деркач Н.В. площа 5,0094 га     с. Антонівка).

Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Деркач Н.В. площа 3,2569 га       с. Антонівка).

Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Деркач Н.В. площа 14,8678 га      с. Антонівка).

Про внесення змін до договору оренди водного об’єкта та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Деркач Н.В. площа 0,6859 га     с. Антонівка).

Про внесення змін до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та надання дозволу на укладання додаткової угоди (Деркач Н.В. площа 2,8712 га с. Велика Вовнянка).

Про припинення дії договору оренди земельної ділянки за межами с. Круті Горби шляхом його розірвання (СФГ «Надія» площа 0,2218 га с. Круті Горби).

Про внесення змін та припинення дії договору оренди земельної ділянки за межами с. Круті Горби шляхом його розірвання (СТОВ «Лука» площа 0,2544 га с. Круті Горби).

Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (Васільченко О.В. площа 0,2423 га м. Тараща).

Про продовження терміну дії Договору оренди земельної ділянки в межах міста Тараща (ТОВ «Провідна сервісна компанія» площа 0,3711 га    м. Тараща).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Василя Стуса в межах міста Тараща (Пошелюжна С.О. площа 0,093 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Паркова в межах міста Тараща (Сидорук К.П. площа 0,12 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Довженка Олександра в межах міста Тараща (Бацай В.В. площа 0,08 га).

Про надання земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва на масиві по вул. Липнева в межах міста Тараща (Олексієнко Т.Ю. площа 0,11 га).

Про передачу земельної ділянки у постійне користування для загального користування в межах Таращанської міської ради (площа 0,4543 га м. Тараща).

Про внесення змін до рішення Таращанської  міської ради № 7732-66-VIII від 27.06.2024 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука»

Про затвердження угоди про передачу коштів позики № 13110-05/30 від 02 лютого 2024 року між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Таращанською міською радою та відділом освіти Таращанської міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь