Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Оголошення

УВАГА! Шановні жителі Таращанської громади!

Таращанська районна філія Київського обласного центру зайнятості має змогу забезпечити роботою чоловіків та жінок на "МИРОНІВСЬКИЙ М'ЯСОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД "ЛЕГКО" ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МИРОНІВСЬКИЙ ЗАВОД ПО ВИГОТОВЛЕННЮ КРУП І КОМБІКОРМІВ". На даний час підприємство активно розвивається та потребує працівників різних кваліфікацій та професій. Графік роботи: позмінний, 12-ти годинний.

13:58:30 18.08.2022

Як виявити аферистів в розмові/листуванні з потенційним роботодавцем

         На цьому етапі ви вже відгукнулися на вакансію або ж зацікавилися нею. Але ще маєте шанс «зіскочити з гачка», якщо будете уважні, спілкуючись з потенційним роботодавцем. Ось що одразу має насторожити.

09:19:02 26.07.2022

Коли і як можна отримати рішення про надання статусу безробітного?

Реєстрація безробітного здійснюється в день подання особою, яка шукає роботу, заяви про надання статусу безробітного до обраного нею міського, районного, міськрайонного центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості особисто, під час безпосереднього відвідування, в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного веб-порталу електронних послуг (далі - Портал Дія) або за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

09:32:28 20.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь