A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Від звіту щодо благоустрою території міста до соціального захисту населення

Дата: 24.05.2019 14:33
Кількість переглядів: 513

   23 травня відбулося засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 7 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 7 питань, з них основні :

  • Хід виконання рішення виконавчого комітету Таращанської міської ради №28 від 21.03.2019  року «Про проведення весняного двомісячника благоустрою, м. Тараща». З даного питання заслухано звіт щодо обсягів проведеної роботи Таращанською міською радою, КП «Таращаблагоустрій» та КП «Тараща ЖЕП» в рамках весняного двомісячника благоустрою території м. Тараща, роботу визнано задовільною. Однак робота по створенню сприятливого середовища проживання мешканців нашого міста не припиняється.
  • Стан виховання та утримання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах. Поставлено на облік при  виконавчому комітеті сім’ю Р., як таку що потрапила в складні життєві обставини, з метою проведення профілактичної роботи. Громадянин Л. , сім’я якого перебуває на обліку при виконавчому комітеті, попереджений про необхідність належного виконання батьківських обов’язків по відношенню до його неповнолітньої дитини. 

З метою соціального захисту осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов’язки розглянуто питання та прийнято рішення направлення до суду подання про доцільність призначення К. опікуном над матір’ю К.

 В продовження теми соціального захисту населення  прийнято рішення виділення коштів для виплати нецільових  матеріальних допомог чотирьом тяжкохворим мешканцям міста.

Відповідно до міської комплексної Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей на 2019 рік виділені кошти на заходи з оздоровлення та відпочинку дитини пільгової категорій, а саме дитини з інвалідністю.

         Також, на даному засіданні, членами виконавчого комітету прийняті рішення: «Про видалення аварійних та сухостійних дерев на території м. Тараща», «Про затвердження проектно-кошторисної документації»

  Розглянуто заяви мешканців міста  та прийнято рішення надання дозволів на підведення водогонів до житлових будинків та нежитлових приміщень,  присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, затверджено план міроприємств по проведенню благоустрою закріпленої земельної ділянки по вул. Пушкіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь