A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Особлива увага підготовці до роботи комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2019/2020 р.р.

Дата: 26.06.2019 11:34
Кількість переглядів: 599

20 червня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 8 питань.

  Особлива увага приділялась підготовці до роботи комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2019/2020 р.р., рішенням виконавчого комітету затверджені основні заходи, які повинні бути реалізовані з метою сталої роботи комунальних підприємств міста в умовах осінньо-зимового періоду. Хід виконання заходів заслуховуватиметься на вересневому засіданні виконавчого комітету.

   З метою контролю та збереження зелених насаджень на території міста прийнято рішення та надано дозволи на обрізання(зрізання) аварійних, фаутних та сухостійних дерев по вул. Софіївська та вул. Мудрого Ярослава.

  В продовження теми благоустрою території міста надано два дозволи на порушення об’єктів благоустрою  по вул. Б.Хмельницького(пішохідний тротуар) та погодженні заходи щодо проведення благоустрійних робіт на згаданих об’єктах. А також з метою збереження дорожнього покриття та попередження руйнувань автомобільних доріг загального користування в м. Тараща Київської області, під час підвищення температури повітря, внаслідок якої конструкція дорожнього одягу під впливом динамічних навантажень може різко втрачати несучу здатність під дією великовагових транспортних засобів прийнято рішення про обмеження руху вантажного транспорту на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення на території міста Тараща Київської області (навантаження на вісь – 7 тонн та загальною вагою не більше – 24 т) з 10.00 години  до 22.00 години  в весняно-осінній період. 

Забезпечуючи організаційно-правові умови соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з числа внутрішньо-переміщених осіб, рішенням виконавчого комітету взята на квартирний облік неповнолітня дитина К.

Відповідно до міської комплексної Програми «Турбота» на 2019 рік виділені кошти для виплати нецільових  матеріальних допомог вісьмом тяжкохворим мешканцям міста та одна матеріальна допомога учаснику антитерористичної операції.

            Також, на даному засіданні, членами виконавчого комітету було прийняте рішення щодо присвоєння поштової адреси закінченому будівництвом об’єкту нерухомого майна(житловий будинок) по вул. Таращанського полку та новоутвореним об’єктам нерухомого майна квартирам по вул. Революції, надано дозволи на підключення до міської водомережі та каналізаційної мережі, погоджено графік роботи магазину «Брусилівські ковбаси».

   А також затверджений план роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2019 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь