A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Інформація про проведену роботу

Дата: 22.07.2019 15:42
Кількість переглядів: 553

Таращанська міська рада з ціллю ознайомлення жителів міста, доводить до відома громади наступну інформацію про проведену роботу за останні 2,5 місяця та найближчі плани.

Завдяки плідній роботі Таращанської міської ради та КП «Таращаблагоустрій» за останній час було проведено роботу по наведенню благоустрою у місті Тараща. Таким чином: встановлено ще 3 паркові лавочки по вул. Софіївська; відремонтовано міст біля ставка «Карась», а саме замінено дерев’яний настил на металевий; очищено тротуарні плити, проведено декоративну обрізку кущів самшиту біля ставка «Карась»; очищено бордюри і дорожній змет по вулицях Шевченка, Софіївська, Видна, Білоцерківська, Богдана Хмельницького; проведено викошування зелених зон по вулицях Шевченка, Видна, Софіївська, Білоцерківська, Липнева, Володимира Великого, Героїв Небесної Сотні, Колгоспна, тротуару по вулиці Липнева, території кладовищ по вулиці Володимира Великого (старе центральне кладовище) та вулиці Героїв Небесної Сотні (нове центральне кладовище); проводиться викошування паркових зон по місту; вирізано сухостійні та аварійні дерева в кількості 11 штук; вивезено сміття із вулиць міста та від жителів і підприємців, які заключили договори на вивіз сміття – 400 тон; провели заходи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Згідно затвердженої Програми «Благоустрій міста Тараща на 2019 рік» виконуються ремонтні роботи мереж вуличного освітлення міста. Частина запланованих вулиць на сьогодні вже виконана, а саме: Виговського Івана, Мазепи Івана, пров. Мудрого Ярослава, Миру, Санаторна, Грушевського, пров. Довженка Олександра, Вернигори, Повітрофлотська, Олімпійська, Чехова, Набережна, Богдана Хмельницького, Шевченка.

Зроблено запланований Програмою «Підвищення безпеки дорожнього руху в місті Тараща на 2019-2020 роки» поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях: Героїв Небесної Сотні, Володимира Великого, Сікевича Володимира, Шевченка, Мудрого Ярослава, Липнева, Видна, Богдана Хмельницького, Білоцерківська, Козаківка, Колгоспна, Софіївська. Ще, до кінця року, у планах зробити поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Героїв Чорнобиля, Івана Виговського (від № 22А перехрестя з вул. Чкалова до № 32А перехрестя з вул. О. Довженка), Дачна (від № 21 до вул. Чехова № 25), Чкалова (від № 53 до № 59Б).

Проведено капітальний ремонт покриття тротуару по вулиці Ярослава Мудрого.

Розпочато капітальний ремонт покриття тротуару біля пам’ятника «Воїнам танкістам» в сквері «Танкістів» по вул. Б.Хмельницького.

Завдяки зусиллям міського голови Валерія Велієва та його тісній співпраці із керівництвом Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації із обласного бюджету виділено кошти для міста Тараща в сумі 4792976 грн. (співфінансування у розмірі 80% від загального обсягу робіт із обласного бюджету) на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Богдана Хмельницького (ІІ черга), Олени Пчілки, Набережна (ІІ черга), Героїв Небесної Сотні. Також, із обласного бюджету, в котре, виділено кошти в сумі 1590038 грн. на Реконструкцію станції знезалізнення Улашівського водозабору II черга, м. Тараща.

Співпрацюючи із Асоціацією міст України, до членів якої входить і Таращанська міська рада вже багато років, дії яких спрямовані на захист інтересів місцевого самоврядування, завдяки постійним переговорам міського голови м. Тараща та інших міст із Асоціацією міст України, ними були направлені пропозиції Уряду щодо вирішення проблем місцевого самоврядування, зокрема, і малих міст, в тому числі таких, як місто Тараща. Після чого, Прем’єр-міністр України пообіцяв, що це питання буде розглянуто Урядом в найближчий час. За результатами розгляду, 10 липня 2019 року Урядом схвалено рішення виділили кошти в сумі 8,36 млн.грн. за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку на потреби міста Тараща.

Отже, Таращанська міська рада планує і надалі працювати на благо територіального громади та вживати всі можливі заходи для поліпшення рівня життя мешканців міста Тараща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь