A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В атмосфері добра і щастя промайнув День міста!

Дата: 23.09.2019 16:48
Кількість переглядів: 1398

Фото без опису

Минулої суботи тепле і яскраве сонце, котре подарувало нам прекрасний день серед похмурого тижня, допомогло великою таращанською родиною весело і радісно відсвяткувати День нашого рідного міста Тараща. Чоловіки і жінки, молодь та дітвора, кожен зміг найти собі в цей день забави та цікаве проводження часу до смаку. Сміх та гамір заполонили наше містечко з самого рання, на протязі всього святкування кожен з жителів та гостей міста випромінював радість та позитив, і навіть до самої пізньої ночі зі всіх куточків Таращі веселились дружні компанії.

Святкування Дня народження міста розпочалося з спортивного змагання на стадіоні «Колос» о 10 год турніром з міні-футболу серед учнів 8-9 класів Таращанського НВК Гімназія «Ерудит» - І ступенів, Таращанської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Таращанської ЗОШ І-ІІ ступенів № 3. Після жвавого суперництва жадане перше місце завоювала Таращанський НВК Гімназія «Ерудит» - І ступенів, друге місце посіла Таращанська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та третє місце отримала Таращанська ЗОШ І-ІІ ступенів № 3.

Фото без опису

Слідом за молодим поколінням об 11:30 год була розпочата дружня боротьба з міні-футболу серед ветеран міста, участь в якому приймали 3 команди:  «Ветерани Лисої Гори», «Ветерани Глибічок» і «Ветерани Центру», учасники яких були віком від 50 років. Під глядацькі оплески перемогу отримала команда «Ветерани Лисої Гори».

Довгоочікуване змагання серед команд «Динамо» - місто Тараща та «Тікич» - село Калинове розпочалося о 13:00 год та тривало 2 години. В запеклій боротьбі перемогу виборола команда «Динамо» з результатом 1:0.

Тим часом Тараща повнилася пустощами і дитячим веселим сміхом, адже з самого рання в скверах «Афганський» та «Центральний» свою роботу розпочали різноманітні атракціони. Міські дитячі майданчики, батути, лабіринт, надувна гірка, «Джампер», дитяча карусель «Ромашка» розважаючи дітей та молодь різного віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Навколо перебувала атмосфера бадьорості і позитиву, в повітрі манили пахощі гарячого попкорну та солодкої вати, а дітвора була в очікувані забав від Єврейської мессіанської общини та феєричного паперового шоу від ГО Центр захисту сім’ї та дитини «Сім’я від А до Я», що вперше відбулися в нашому місті. Незвичайний, цікавий та рухливий квест ігор організований Єврейською мессіанською общиною відкривав для дітей їх різнобічні таланти та спонукав молоде покоління до здорового способу життя. Безліч солодощів та цінних подарунків було отримано під час виконання кожної локації квесту. Незабутнім видовищем не лише для дітлахів, але й старшого покоління, залишилося паперове шоу! Від малого і до велика всі нестримно та радісно веселилися серед пагорбів паперового «снігу». Це дійство ще надовго залишиться в пам’яті кожного хто не лише був учасником даних паперових заметів, але й просто спостерігачем. Велику вдячність висловлюємо Єврейській мессіанській общині та ГО Центр захисту сім’ї та дитини «Сім’я від А до Я» за неординарну та захопливу дитячу програму, а також незабутні емоції та враження!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також приносимо вдячність Таращанському районному інклюзивно-ресурсному центру за участь в розважальній програмі з іграми для дітей з обмеженими можливостями, за їх чуйність та відзивчивість!

Похвала і подяка вмілим рукам представників КЗ ТРР «Таращанський районний центр творчості дітей та юнацтва «Веселка» та КЗ ТРР «Дитяча музична школа» за художні майстер-класи та вправний аквагрим підростаючого покоління.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Також щиру подяку приносимо Таращанському відділу поліції Миронівського ВГУ Національної поліції в Київській області за забезпечення правопорядку під час всього святкування на території міста, а також за можливість не лише на теорії дізнатися про відповідальну та небезпечну роботу поліцейського, але і приміряючи відчути тяжкість бронежилета, міць каски та уміння користуватися гучномовцем сидячи за рулем справжньої патрульної машини, котрі були люб’язно задіяні під час святково-розважальної програми для дітей та підлітків.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Поки сім’ї забавлялися в скверах біля площі Слави по вул. Шевченка розпочиналася виставка Майстрів міста. Навколо майоріли виставки рукоділля, фотозон та  книг, все було оповите ароматом запашної випічки та національних страв, а на площі розпочинав свій концерт незрівняний духовий оркестр «Гармонія» з села Ківшовата.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Нестримні мелодії заполоняли струни душі найвідомішими українськими піснями, а умілі господині частували всіх бажаючих різноманітними варениками та дерунами, налисниками та млинцями, солодкими балабушками та пампушками з часничком, запеченими та маринованими овочами, пиріжками та пирогами, тістечками та тортами і безліччю іншими смаколиками.

Фото без описуФото без опису

Навіть медова ярмарка завітала до нас на свято.

Фото без опису

Повага, хвала та щира подяка людей лунали з відусюди. Також гості та жителі міста змогли побачити вміння та жагу до рукоділля юних вихованців шкіл та міських творчих центрів.

Фото без опису

Хочемо виразити повагу та душевну подяку організаціям, які погодилися та прийняли участь в даному дійстві, а саме: Таращанській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Таращанської ЗОШ І-ІІ ступенів № 3, ДНЗ «Сонечко», ДНЗ «Барвінок», ДНЗ «Берізка», КЗ КОР «Таращанському навчальному реабілітаційному центру», Таращанському районному інклюзивно-ресурсному центру та книжному магазину.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Після виступу духового оркестру свої пісенні та танцювальні вітання таращанці приймали від юних талановитих вихованців КЗ ТРР «Таращанський районний центр творчості дітей та юнацтва «Веселка», ДЮСШ відділення аеробіки, КЗ ТРР «Дитяча музична школа», гурту «Обжинки в Техасі» і «Побратими», колективів КЗ ТРР «Таращанський районний будинок культури» і Державного технічного та економіко правового коледжу та солістів Радіона Крижанівського і Альони Шваб. Демонструючи заповзятість та уміння кожен концертний номер показав на скільки багате і талановите наше рідне місто. Велична подяка всім учасникам та організатору програми Сидоренко Оксані Василівні.Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Честі підняття прапора України та прапора міста Тараща отримали: учасник бойових дій, солдат – Добридєнєв Владислав Володимирович; керівник народного фольклорного ансамблю «Вишиванка» - Маслюк Віра Михайлівна; машиніст екскаватора комунального підприємства «Таращаблагоустрій» - Снісаренко Олег Григорович; водій комунального підприємства «Таращаводоканал» - Колісник Микола Анатолійович.

Фото без опису

Не забуваючи про своє минуле і про героїв, завдяки яким вільно і щасливо ми живемо в нашому рідному краю, таращанці шанобливо поклали до їх пам’ятників квіти, як символ вдячності і неминучої поваги.

Фото без опису

Під час концерту цінними подарунками, квітами та щедрими побажаннями від міського голови Валерія Велієва та представника благодійного фонду «Фортеця» Олексія Чернобая були урочисто нагороджені найстарші жителі міста Помазан Ніна Іванівна та Дахно Володимир Сергійович, а також сімейна пара Ничай Микола Іванович та Алла Петрівна, котра осінньої пори цього року святкує своє золоте весілля!

Фото без описуФото без опису

Приносимо слова вдячності супермаркету ТОВ «ФОРА», хлібопекарні ТОВ «Аларіт-Т», ФОП Вівдич О.В. та ПП Петрівському О.М. за щедро надані соки, булочки та морозиво, що безкоштовно було роздані жителям міста.

Опісля концерту згуртовано та щасливо краяни вирушили на дискотеку просто неба. Під гучну та бадьору музику, мерехтіння зірок та дружні компанії закінчувалося свято Дня міста.

Від щирого серця хочемо подякувати спонсорів, завдяки яким наше свято було таким різнобарвним і незабутнім: ФОП Гайдамака О.В., ФОП Рябець В.В., ФОП Жученко В., ПТБП «НІСТУ» та ТОВ «Торговий дім «Будком». Хай все те добро, яке Ви робите для людей, повернеться до Вас сторицею, допоможе у Ваших справах і подарує Вам щасливе життя!

 

Весело і приязно промайнуло довгоочікуване свято, під час якого всі таращанці були не лише однією громадою, а й спільною, дружньою сім’єю!

Фото без опису

 

Зі святом рідне місто Тараща!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь