A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні наші захисники і таращанці!

Дата: 15.10.2019 09:48
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Шановні наші захисники і таращанці!

З першим опалим на землю золотавим листям та грибними дощами до нас приходять свята Покрова Пресвятої Богородиці та День Захисника України!

День Захисника України - це без перебільшення свято справжніх українців героїчних своїми вчинками, мужніх силою та духом і патріотичних своєю любов’ю до Батьківщини. Завдяки своїй самовідданій праці та впевненому рішенню взяти на себе відповідальність захистити і зберегти не лише власну родину, але й всю країну, Ви здобули нетлінну повагу та вдячність від всіх співвітчизників.

Однак цей день є не лише радісним і святковим, але водночас сумним та скорботним. Адже під час буремних подій на Сході України, котрі продовжуються і по нині, ми з гіркотою сліз згадуємо і вшановуємо пам'ять загиблих наших земляків. Це свято насправді всенародне, освячене вірою та окроплене кров’ю.

 Також не слід забувати про волонтерів. Простих людей без військової підготовки чи професійних навичок, але з великим серцем і чуйною душею, які своє особисте життя та справи відклали на другий план та з вірою в перемогу і впевненістю у власних силах щодня допомагають й підбадьорюють наших сучасних героїв задля вільного життя всієї країни.

Висловлюю всім Вам найщиріші привітання з прийдешніми святами і сердечну подяку за величні справами в ім’я миру та світлого майбутнього всіх українців.

Бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, довгоочікуваного миру та захисту під всесильним покровом Пресвятої Богородиці!

 

З повагою міський голова                                                              Валерій Велієв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь