A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Збір коштів на пам’ятник «Захисникам України».

Дата: 25.10.2019 08:29
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

 Громадська організація «Спілка ветеранів АТО Таращанщини» усвідомлюючи величезну трагедію рідних та близьких, які втратили найближчих людей, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, з метою вшанування та увічнення пам’яті загиблих героїв, ініціювала спорудження пам’ятника «Захисникам України».  Подвиг кожного з них має жити в пам’яті майбутніх поколінь.  Національна пам'ять — надзвичайно цінний сукупний досвід поколінь. Поняття створення "місць пам'яті" включає в себе пам'ятники, музеї, заповідники, меморіали, топоніміку. Якщо в Україні не буде її власних національних "місць пам'яті" — будуть інші, інколи відверто ворожі.

  Міський голова м. Тараща та депутатський корпус міської ради з розумінням поставились  до нашої ініціативи, та першим нашим кроком стало отримання рішення сесії Таращанської міської ради №882-58-VII від 17.09.2019 року, яким погоджено спорудження та місце встановлення пам’ятника «Захисникам України». Завдяки підтримці та майстерності втілення  ідеї в реальність архітектора Болвановича В.Г. ми маємо проектний ескіз пам’ятника. На даний час у співпраці з архітектором Глухеньким О.М. розробляється проект самого будівництва та проектно-кошторисна документація.

  Щоб пам’ять про наших героїв не канула у вічність, а зберігалася у свідомості нинішніх та майбутніх поколінь, просимо всіх жителів міста Тараща та району, а також  усіх волонтерів та небайдужих українців, надати грошову допомогу на створення нашого таращанського місця пам’яті, а саме пам’ятника «Захисникам України». Кошти просимо перераховувати на банківську карту “Приват банку” голови ГО «Спілка ветеранів АТО Таращанщини» Хаяну Ігореві Андрійовичу: 5168 7453 0109 0087, або ж на рахунок даного банку: Хаян Ігор Андрійович, рахунок 26206750705418, ІПН: 2866001451.

Кошти просимо перераховувати за вище вказаними реквізитами з поміткою «на спорудження пам’ятника».

Фото без опису

Контактна особа: голова ГО «Спілка ветеранів АТО Таращанщини» Хаян Ігор Андрійович моб.тел. 097-119-20-94.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь