Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В боротьбі за п’єдестал Чемпіонату з міні-футболу.

Дата: 26.11.2019 12:17
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Морозного 23 листопада, коли не дивлячись на золотаве сонце колючий і холодний вітер грався вулицями нашого міста, а сонні таращанці лише прокидалися від солодкої дрімоти, адже нарешті настали вихідні, центр Таращі полонили радісні крики і підбадьорюючі вигуки учасників та вболівальників фіналу Чемпіонату м. Тараща з міні-футболу сезона 2019 року, що проходив на центральному стадіоні на майданчику з штучним покриттям. В атмосфері азарту та жаги до перемоги кожен з присутніх сповна зміг набратися заряду і енергії на весь день!

Не дивлячись на погодні умови за результатами запеклої боротьби перемогу здобула команда «Ураган» з м. Тараща. Не здаючи своїх позицій слідом за ними на п’єдестал переможців піднялася команда «Арсенал» з с. Лісовичі зайнявши друге місце. Третє місце виборола команда «Лиса Гора» з Таращі. Також цього сезону звання «кращі з кращих» завоювали бомбардир команди «Ураган» Гаврилишин Андрій і воротар даної команди Бойко Антон. Нагородження було проведено за участю міського голови Валерія Велієва, директора Центру розвитку фізичної культури і спорту Олександра Кобдіда та голови Таращанської районної федерації футболу Ігоря Брижатого.

Ось з таким завзятим ентузіазмом розпочався день справжніх, спортивних та загартованих чоловіків!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь