Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Генеральний план м. Тараща Київської області».

Дата: 06.12.2019 09:36
Кількість переглядів: 458

 

   З метою громадського обговорення на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради оприлюднено Заяву про визначення обсягу  розділу  «Стратегічної екологічної оцінки  – Охорони навколишнього природного середовища» проекту «Генеральний плану м. Тараща Київської області». (далі- Заява).

Процедура громадського обговорення:

відповідно до статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту державного планування починається з дня оприлюднення такої заяви на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради за посиланням https://tarashchamr.gov.ua та повідомлення про оприлюднення Заяви в засобах масової інформації (в Таращанській районній газеті «Таращанський край), а саме: з 06.12.2019.

   Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу Стратегічної екологічної оцінки проекту "Генеральний план м. Тараща Київської області" подаються до: Виконавчого комітету Таращанської міської ради ради.

адреса: 09501, Київська обл., м. Тараща, вул. Шевченка,7.

Телефон: (04566)-5-23-47; 5-37-85; електронна пошта: mrtar@ukr.net

Відповідальна особа: спеціаліст І категорії Задніпряна Наталія Володимирівна.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дати даної публікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь